Home » Invatamant » Concurență mare la modulul gimnazial de la LMK

Concurență mare la modulul gimnazial de la LMK

Cei care și-au înscris copiii pentru a urma ciclul gimnazial la Liceul “Mihail Kogălniceanu” (LMK) din Vaslui, trebuie să știe că mai au de trecut un hop.

Întrucât s-au înscris 45 de elevi pe 30 de locuri, elevii vor fi nevoiți să suțină o testare la limba română și la matematică.

„Din cei 45, vor fi aleși 30, cei mai buni, iar ceilalți vor rămâne la școlile unde au învățat pănă acum. Se înscriu mulți pentru că rezultatele vor fi măsură și se vor obișnui cu profesori de liceu încă de pe acum, ceea ce este un lucru bun. Aș fi făcut două clase, pentru că sigur aș fi avut elevi destui, însă nu am spațiu” a declarat directorul instituției, Cătălin Ignat.

Testarea va fi pe data de 1 septembrie la ora 10 și se va desfășura timp de două ore, o oră la limba română și o oră la matematică. (Roxana NĂSTASĂ)

Cei care și-au înscris copiii pentru a urma ciclul gimnazial la Liceul "Mihail Kogălniceanu" (LMK) din Vaslui, trebuie să știe că mai au de trecut un hop. Întrucât s-au înscris 45 de elevi pe 30 de locuri, elevii vor fi nevoiți să suțină o testare la limba română și la matematică. „Din cei 45, vor fi aleși 30, cei mai buni, iar ceilalți vor rămâne la școlile unde au învățat pănă acum. Se înscriu mulți pentru că rezultatele vor fi măsură și se vor obișnui cu profesori de liceu încă de pe acum, ceea ce este un lucru bun. Aș…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Centrul Culturii Tradiționale Vaslui colectează calculatoare pentru copiii din mediul rural

În cadrul ”Târgului de Jucării” din acest an, Centrul ...

Peste 4.000 de elevi din municipiul Vaslui își vor primi bursele și pe perioada suspendării cursurilor

de Dănuț CIOBANU  Elevii unităților de învățământ preuniversitar de ...

Viitori subofițeri în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vaslui

Șase viitori subofiţeri jandarmi din cadrul  Şcolii de Subofiţeri ...