Home » Justitie » Ginerele lui “Farmazon” rămâne după gratii

Ginerele lui “Farmazon” rămâne după gratii

Săptămâna trecută, magistrații de la Tribunalul Vaslui au prelungit cu încă 30 de zile mandatul de arestare emis pe numele lui Cornel Șelaru, ginerele lui Emil Savin, ambii cercetați pentru moartea unui cioban pe un imaș din afara localiății Blăgești.

Reamintim că pe 28 mai, un bărbat de 42 de ani, din județul Galați, a fost găsit mort pe un câmp, după ce a fost călcat de un autoturism de teren ce aparținea omului de afaceri Emil Savin. Colegul decedatului a scăpat atunci cu viață, dar a fost transportat la spitalul din Bârlad cu multiple leziuni în urma unei agresiuni. Cei doi, angajați la o stână din zonă, erau cu oile la păscut când, la un moment dat, s-au trezit cu mașina lângă ei și Savin i-ar fi luat la bătaie cu o bătă de baseball. La scurt timp de la incident, în zonă și-au făcut apariția și propietarii stânei, anunțați de polițiștii din Blăgești. L-au căutat pe cioban o vreme dar nu l-au găsit și au presupus că a fugit. Mai târziu, au aflat că ciobanul a murit strivit de mașina lui Savin și se află la spitalul din Murgeni. Astfel, Cornel Șelaru este acum judecat în stare de arest pentru omor iar Emil Savin este judecat în stare de libertate pentru loviri și alte violențe. (A.C.)

Săptămâna trecută, magistrații de la Tribunalul Vaslui au prelungit cu încă 30 de zile mandatul de arestare emis pe numele lui Cornel Șelaru, ginerele lui Emil Savin, ambii cercetați pentru moartea unui cioban pe un imaș din afara localiății Blăgești. Reamintim că pe 28 mai, un bărbat de 42 de ani, din județul Galați, a fost găsit mort pe un câmp, după ce a fost călcat de un autoturism de teren ce aparținea omului de afaceri Emil Savin. Colegul decedatului a scăpat atunci cu viață, dar a fost transportat la spitalul din Bârlad cu multiple leziuni în urma unei agresiuni.…

Review Overview

User Rating: 4.5 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: