Home » Social » Se caută… un afiș

Se caută… un afiș

*Vasluienii talentați la desen mai au timp astăzi să se înscrie la concursul pentru afișul Festivalului Umorului „Constantin Tănase”.

Astăzi este ultima zi în care talentații din județul Vaslui mai pot să-și prezinte creațiile pentru concursul de afișe lansat pentru pentru Festivalul Umorului „Constantin Tănase”. Nu ar fi rău să se mobilizeze chiar și acum, pe ultima sută de metri, deoarece valoarea premiului nu strică nimănui la buzunar, mai ales acum, în toiul verii: 750 de lei pentru afiș și 250 de lei pentru logo.

Evenimentul va avea loc între 5 și 12 octombrie. Organizatorii – Consiliul Județean Vaslui, Primăria Vaslui și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Vaslui – au considerat că este un bun prilej de a deschide o ușă vasluienilor care vor să se implice în organizarea celui mai important festival din județ.

„Obiectivul concursului este crearea unui afiș și al unui logo având ca tema acest eveniment. Tehnica este la alegerea participanților, poate fi în creion, tuș, peniță, pastel, cărbune, acuarelă, ulei sau tehnici mixte. Dimensiunea formatului planșei trebuie să fie minimum A3”, ne-a declarat Lucian Onciu, directorul CJCPCT Vaslui.

Organizatorii spun că proiectul câștigător va fi adoptat ca linie de grafică-design oficială a festivalului, creația fiind folosită pe toate materialele de promovare a evenimentului.

Lucrările participante vor fi promovate în mediul online și jurizate de o comisie de specialitate.

Câștigătorul va fi anunțat pe 11 august, prin intermediul mass-media. Ceilalți concurenți nu au motive de supărare, chiar dacă au ratat premiul, deoarece lucrările lor vor rămâne în patrimoniul CJCPCT Vaslui, urmând a fi prezentate în expoziții sau în diverse publicații de specialitate.

Dar organizatorii văd și jumătatea goală a paharului, Lucian Onciu admițând și un eșec al acestui concurs: „Ne rezervăm dreptul de a nu acorda premiu în cazul în care juriul consideră că nu au fost îndeplinite standardele de evaluare”. (Mihaela NICULESCU)

*Vasluienii talentați la desen mai au timp astăzi să se înscrie la concursul pentru afișul Festivalului Umorului „Constantin Tănase”. Astăzi este ultima zi în care talentații din județul Vaslui mai pot să-și prezinte creațiile pentru concursul de afișe lansat pentru pentru Festivalul Umorului „Constantin Tănase”. Nu ar fi rău să se mobilizeze chiar și acum, pe ultima sută de metri, deoarece valoarea premiului nu strică nimănui la buzunar, mai ales acum, în toiul verii: 750 de lei pentru afiș și 250 de lei pentru logo. Evenimentul va avea loc între 5 și 12 octombrie. Organizatorii – Consiliul Județean Vaslui, Primăria…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile