Home » Sport » Au venit victorioși

Au venit victorioși

Echipa „Rugby Club” Bârlad s-a întors cu o victorie importantă în urma meciului desfășurat sâmbătă, 2 august, pe stadionul Tepro din Iași, împotriva formației CS Poli Agro Iași, meci contând pentru etapa a 10-a a Diviziei Naționale de Seniori.

Scorul final a fost 10-11, un scor excelent pentru rugbiștii bârlădeni, având în vedere că în etapa a treia din aprilie 2014, jucătorii noștrti au suferit o înfrângere categorică pe teren propriu, în fața aceleiași echipe, scorul înregistrat atunci fiind 8-24.

„Sâmbătă, am câștigat o etapă, a fost un joc bun, rugbiștii au ținut cont de indicațiile tactice, au dat dovadă de dârzenie, și-au dorit mult victoria și au reușit să facă o partidă excelentă în condiții de caniculă”, a declarat Ion Harnagea, antrenorul lotului bârlădean.

În meciul de la Iași s-au remarcat jucătorii Laurențiu Borcea, Gabriel Marin și Florin Ibănescu, primul reușind singurul eseu al echipei noastre, iar ultimii doi fiind cei care au transformat cele două lovituri de pedeapsă.

De partea cealaltă, ieșenii au reușit marcarea a două eseuri prin ex-bârlădeanul Giușcă, respectiv prin Bișoc. În urma acestei victorii în fața liderului, echipa noastră s-a apropiat la doar patru puncte de locul I, acumulând 27 de puncte, față de 31 ale ieșenilor, locul al treilea fiind ocupat de CS Năvodari, cu 23 de puncte.

Etapa viitoare, jucătorii noștri vor întâlni pe teren propriu formația știința Petroșani, sâmbătă 9 august, de la ora 10, pe stadionul municipal de rugby. (Mihaela NICULESCU)

Echipa "Rugby Club" Bârlad s-a întors cu o victorie importantă în urma meciului desfășurat sâmbătă, 2 august, pe stadionul Tepro din Iași, împotriva formației CS Poli Agro Iași, meci contând pentru etapa a 10-a a Diviziei Naționale de Seniori. Scorul final a fost 10-11, un scor excelent pentru rugbiștii bârlădeni, având în vedere că în etapa a treia din aprilie 2014, jucătorii noștrti au suferit o înfrângere categorică pe teren propriu, în fața aceleiași echipe, scorul înregistrat atunci fiind 8-24. „Sâmbătă, am câștigat o etapă, a fost un joc bun, rugbiștii au ținut cont de indicațiile tactice, au dat dovadă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: