Home » Social » Holograf și Ion Paladi vin la "Zilele Vasluiului"

Holograf și Ion Paladi vin la "Zilele Vasluiului"

Muzică, dans, voie bună, evenimente culturale, momente artistice, de toate la un loc vor avea parte vasluienii în perioada 15-17 august. Ca în fiecare an, așteptat de toți locuitorii, evenimentul va aduce la un loc cetățeni de toate categoriile de vârstă.

Zilele Municipiului Vaslui vor fi sărbătorite și anul acesta alături de mari artiști din muzica românească. Corina, Holograf, Hara, Ion Paladi, Nicolae Botrgos sunt câțiva din cei care vor concerta pe scena evenimentului organizat de Primăria Municipiului Vaslui și Consiliul Județean Vaslui. În aceste zile dedicate orașului și locuitorilor săi, cetățenii vor avea parte de o suită de activități culturale, artistice și distractive. Lansări de carte, expoziții, concerte, „Lectura în parc” sunt doar câteva din surprizele ce îi așteaptă pe vasluieni în cele trei zile de sărbătoare. (Roxana NĂSTASĂ)

Muzică, dans, voie bună, evenimente culturale, momente artistice, de toate la un loc vor avea parte vasluienii în perioada 15-17 august. Ca în fiecare an, așteptat de toți locuitorii, evenimentul va aduce la un loc cetățeni de toate categoriile de vârstă. Zilele Municipiului Vaslui vor fi sărbătorite și anul acesta alături de mari artiști din muzica românească. Corina, Holograf, Hara, Ion Paladi, Nicolae Botrgos sunt câțiva din cei care vor concerta pe scena evenimentului organizat de Primăria Municipiului Vaslui și Consiliul Județean Vaslui. În aceste zile dedicate orașului și locuitorilor săi, cetățenii vor avea parte de o suită de activități…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile