Home » Sanatate » Intoxicat cu otravă de șobolani

Intoxicat cu otravă de șobolani

Un bărbat de 26 de ani, din Bârlad, și-a petrecut sfârșitul de săptămână înconjurat de cadre medicale. Acesta a intrat pe mâna medicilor bârlădeni după ce s-a intoxicat cu raticid – otravă de șobolani. El a rămas internat la secția reanimare, unde este sub observația medicilor. Starea lui este acum stabilă.

Tot în acest week-end doi tineri au ajuns pe mâna medicilor după ce au avut un accident de circulație. Este vorba de un băiat de 24 de ani și o fată de 15 ani, din localitatea Fălciu. Din fericire accidentul nu a fost unul grav, fata a suferit o contuzie de coloană cervicală. Aceștia au primit îngrijirile necesare și au fost externați.

Un accident mai grav a trimis la spital doi tineri care au mers cu viteză pe un moped. Viteza a băgat în spital unul dintre ei, care a fost transportat de urgență la Iași. Celălalt tânăr a scâpat cu câteva contuzii și nu a necesitat internare. Despre cazul lor, ziarul nostru a relatat pe larg, ieri.

Cazurile mai sus expuse fac parte din seria celor 300 care au trecut pragul Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” la finele săptămânii trecute. Dintre aceștia 80 au rămas internați. (D.P.)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: