Home » Social » Muzică și voie bună la Hoceni

Muzică și voie bună la Hoceni

La sfârșitul săptămânii trecute, la Hoceni a avut loc Ziua Comunei, eveniment care a strâns laolaltă peste o mie de localnici, fii ai comunei și invitați. Afitrion al evenimentului a fost chiar primarul comunei, Vasile Țabără, care alături de artiștii invitați a întreținut atmosfera pe toată durata manifestării, nesfiindu-se nici măcar să-și arate calitățile vocale.

“Aceasta este cea de-a XVII-a ediție a Zilelor comunei Hoceni pe care o aniversăm împreună. Au trecut 17 ani de primul eveniment de acest gen, timp în care în comuna noastră s-au schimbat multe. Să ne țină Dumnezeu sănătoși să ajungem la cât mai multe ediții și să facem din comuna noastră un loc de care să fim mândri”, a spus Vasile Țabără.

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, prezent și el la manifestare, a ținut să-i felicite pentru organizatori pentru reușita acțiunii și le-a transmis localnicilor că edilul comunei se va bucura în continuare de sprijinul instituției pe care o conduce pentru a putea duce la capăt investițiile începute.

“Cred că este un moment în care trebuie să ne aducem aminte câte s-au întâmplat în cei 17 ani care au trecut la prima ediție a Zilelor comunei Hoceni. De atunci și până acum s-au înt-mplat multe. S-au făcut drumuri, s-au făcut aducțiuni de apă, s-au făcut multe investiții. Domnul primar a avut mereu sprijinul nostru și îl va avea în continuare, dar este necesar să aibă în continuare și sprijinul vostru”, a spus Dumitru Buzatu.

Participanții la Zilele comunei Hoceni au dansat pe acordurile unor artiști de renume național, cum ar fi Provincialii sau Ana Lesko. (A.S.)

La sfârșitul săptămânii trecute, la Hoceni a avut loc Ziua Comunei, eveniment care a strâns laolaltă peste o mie de localnici, fii ai comunei și invitați. Afitrion al evenimentului a fost chiar primarul comunei, Vasile Țabără, care alături de artiștii invitați a întreținut atmosfera pe toată durata manifestării, nesfiindu-se nici măcar să-și arate calitățile vocale. “Aceasta este cea de-a XVII-a ediție a Zilelor comunei Hoceni pe care o aniversăm împreună. Au trecut 17 ani de primul eveniment de acest gen, timp în care în comuna noastră s-au schimbat multe. Să ne țină Dumnezeu sănătoși să ajungem la cât mai multe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: