Home » Social » Sezonul disparițiilor

Sezonul disparițiilor

După ce vineri polițiștii vasluieni au început căutările pentru a da de urma unei adolescente de 14 ani dispărută de acasă, din muncipiul Huși, săptămâna aceasta debutează cu un noi caz de acest gen. Bianca Geanina Savu, de 14 ani, din comuna Bogdana, a plecat de acasă, la finele săptămânii trecute și nu a mai revenit. La momentul dispariției, minora purta o pereche de pantaloni scurți blue-jeans, bluză de culoare albă cu dungi albastre și era încălțată cu pantofi sport albi cu motive florale. Fata are 168 de cm înălțime, 45 de kilograme, părul lung șaten și ochi căprui. În…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

După ce vineri polițiștii vasluieni au început căutările pentru a da de urma unei adolescente de 14 ani dispărută de acasă, din muncipiul Huși, săptămâna aceasta debutează cu un noi caz de acest gen.

Bianca Geanina Savu, de 14 ani, din comuna Bogdana, a plecat de acasă, la finele săptămânii trecute și nu a mai revenit. La momentul dispariției, minora purta o pereche de pantaloni scurți blue-jeans, bluză de culoare albă cu dungi albastre și era încălțată cu pantofi sport albi cu motive florale. Fata are 168 de cm înălțime, 45 de kilograme, părul lung șaten și ochi căprui. În ambele cazuri polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vaslui desfășoară activități specifice în vederea depistării fetelor dispărute, iar cine poate da detalii este rugat să sune la 112 sau la cea mai apropiată secție de poliție. (A.C.)

About Mihai Vasile