Home » Social » S-a prăbușit malul peste el

S-a prăbușit malul peste el

Un bărbat din comuna Gârceni, în vârstă de 52 de ani, se zbate între viață și moarte după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el.

Bărbatul intenționa să facă câteva reparații la casa în care locuia și a mers spre lutăria de la marginea satului Trohan pentru a lua material de construcție de acolo. În timp ce săpa, un mal s-a surpat și tonele de pământ l-au înghițit într-o clipă. Un copil care se afla în zonă a văzut scena și a strigat după ajutor. Mai mulți localnici au sunat la 112 și au încercat să-l salveze pe bărbat. La scurt timp, un echipaj SMURD l-a preluat și l-a transportat la spital.

“Victima respira greu. Echipajul de pe salvare l-a găsit pe bărbat în stare gravă cu leziuni multiple”, spun medicii.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Vaslui susțin că, în cazul în care starea de sănătate a bărbatului va permite, va fi transferat la un spital din Iași pentru investigații suplimentare. În același timp, polițiștii au deschis o anchetă. (Roxana NĂSTASĂ)

Un bărbat din comuna Gârceni, în vârstă de 52 de ani, se zbate între viață și moarte după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el. Bărbatul intenționa să facă câteva reparații la casa în care locuia și a mers spre lutăria de la marginea satului Trohan pentru a lua material de construcție de acolo. În timp ce săpa, un mal s-a surpat și tonele de pământ l-au înghițit într-o clipă. Un copil care se afla în zonă a văzut scena și a strigat după ajutor. Mai mulți localnici au sunat la 112 și au încercat să-l salveze pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile