Home » Sport » Încă un turneu de pregătire pentru HC Vaslui

Încă un turneu de pregătire pentru HC Vaslui

Astăzi, echipa locală de handbal masculin HC Vaslui va plec într-un turneu de pregătire la Suceava, unde va disputa trei meciuri de verificare. În prima zi, echipa antrenată de Leonard Bibirig se va duela cu CSU Suceava, urmând ca al doilea meci de pregătire să fie desfășurat în compania celor de la CSM Călărași, iar în utima zi a turneului formașia vasluiană își va testa forțele cu echipa bucureșteană Dinamo.

“Sunt meciuri de verificare, echipa este la al doilea turneu. Mai sunt încă doua turnee în afară de acesta. Între 15-16 august va avea loc Cupa Municipiului Vaslui și ultimul turneu va avea loc la Băcau, între 22-23 august” a declarant Cristi Lapa, ofițer relații cu presa HC Vaslui. (Andrei STESCU)

Astăzi, echipa locală de handbal masculin HC Vaslui va plec într-un turneu de pregătire la Suceava, unde va disputa trei meciuri de verificare. În prima zi, echipa antrenată de Leonard Bibirig se va duela cu CSU Suceava, urmând ca al doilea meci de pregătire să fie desfășurat în compania celor de la CSM Călărași, iar în utima zi a turneului formașia vasluiană își va testa forțele cu echipa bucureșteană Dinamo. “Sunt meciuri de verificare, echipa este la al doilea turneu. Mai sunt încă doua turnee în afară de acesta. Între 15-16 august va avea loc Cupa Municipiului Vaslui și ultimul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: