Home » National » Steaua a învins FK Aktobe, scor 2-1, și s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua a învins FK Aktobe, scor 2-1, și s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor

Campioana României, Steaua București, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa FK Aktobe, din Kazahstan, în manșa secundă a turului trei al competiției, asigurându-și totodată prezența în grupele Ligii Europa.

În tur, săptămâna trecută, scorul a fost egal, 2-2.

Miercuri seară, golurile Stelei au fost marcate de Chipciu ‘3 și Stanciu ’38, iar FK Aktobe a punctat prin autogolul lui Filip din minutul 85.

1-0: Contraatac pe partea dreaptă purtat de Adi Popa, acesta i-a pasat lui Chipciu, care de la 10 metri a reluat la colțul lung.

2-0: Centrare Chipciu de pe partea stângă, Stanciu a reluat din alunecare la colțul lung, mingea lovind bara transversală înainte de a intra în poartă

2-1: Filip a deviat în propria poartă o recentrare de pe dreapta a lui Kapadze

Steaua: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliță, Sânmărtean (Filip ’12) – Popa, Stanciu (Iancu ’48), Tănase (Pîrvulescu ’81) – Chipciu. Antrenor: Constantin Gâlcă.

FK Aktobe: Sidelnikov – Miroșnicenco, Arzumanian, Logvinenco, Anderson Mineiro – Danilo Neco, Korobkin, Tarikaiev, Kairullin (Kapadze ’60) – Antonov (Almbetov ’68), Pizzelli (Șabalin ’80). Antrenor: Vladimir Gazzaev

Cartonașe galbene: Chipciu ‘6, Latovlevici ’68 / Mineiro ’11, Logvinenco ’23, ’56 Korobkin ’35

Cartonaș roșu: Logvinenco ’56

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Cehia, cu Miroslav Zelinka la centru. Zelinka a fost ajutat la cele două linii de Antonin Kordula și Jan Patak, în timp ce rezervă a fost Zbynek Proske.

Delegatul UEFA a fost elvețianul Rene Eberle, în timp ce observatorul de arbitri spaniolul Manuel Enrique Mejuto Gonzalez.

Ca urmare a unei decizii a Comisiei de Disciplină a UEFA, șapte sectoare la cele două peluze ale Arenei Naționale au fost închise, după comportamentul fanilor în meciul cu Stromsgodset, contând pentru manșa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. De asemenea, au fost afișate două bannere pe care scria : „No racism”

La partidă au asistat 24.430 de spectatori.

Tragerea la sorți pentru play-off va avea loc vineri. În cazul în care nu va trece de play-off, Steaua va juca în grupele Ligii Europa.

Sursa: mediafax.ro

Campioana României, Steaua București, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa FK Aktobe, din Kazahstan, în manșa secundă a turului trei al competiției, asigurându-și totodată prezența în grupele Ligii Europa. În tur, săptămâna trecută, scorul a fost egal, 2-2. Miercuri seară, golurile Stelei au fost marcate de Chipciu '3 și Stanciu '38, iar FK Aktobe a punctat prin autogolul lui Filip din minutul 85. 1-0: Contraatac pe partea dreaptă purtat de Adi Popa, acesta i-a pasat lui Chipciu, care de la 10 metri a reluat la colțul lung. 2-0: Centrare Chipciu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile