Home » Justitie » Crimă la Huși

Crimă la Huși

Doi prieteni au ajuns literalmente la cuțite din cauza unei glume făcute pe seama iubitei unuia dintre ei. Acum unul e mort, iar celălalt în arestul poliției, reținut pentru omor cu circumstanțe atenuante.

 Alexandru CROITORU

Doi prieteni și colegi de muncă au ajuns să se omoare între ei din cauza unei glume pe care unul dintre ei ar fi spus-o pe seama iubitei celuilalt. Astfel, cei doi au ajuns să-și împartă pumni până când unul a scos un briceag pe care l-a înfipt în colegul lui. Din păcate, lama i-a atins inima și, în scurt timp, bărbatul a decedat.

Victima, Cristinel Marica, de 31 de ani, a găsit motive de glume pe semaa relației dintre femeie și amicul lui, Aurel Prodan, de 39 de ani. Așa s-a întâmplat și în urmă cu două zile când, la pauza de masă, cei doi au avut un schimb de replici mai dure, tot din cauza glumelor făcute pe seama femeii. Prodan i-a cerut fostului său amic să îi lase în pace prietena și chiar a devenit agresiv, numai că cei doi s-au linștit repede, speriați de faptul că cineva i-ar fi putut vedea pe camerele de supraveghere și ar fi riscat amandoi să rămână fără serviciu. La sfârșitul programului de lucru, în jurul orei 15.30, Aurel Prodan s-a urcat într-o mașină alături de alți doi colegi. Împreună ar fi trebuit să meargă să execute o lucrare de construcție unei persoane din municipiul Huși. Chiar când se pregăteau să plece, Cristinel Marica a venit la mașină, a deschis portierele în dreptul lui lui Prodan și a început să îl bată pe acesta cu pumnii și cu picioarele. Speriat, acesta a scos un briceag, l-a înțepat pe agresor și a ieșit din mașină. A urmat o urmărire în jurul mașinii între cei doi, fără ca cel lovit cu briceagul să-și dea seama de garvitatea rănii, mai ales că, așa cum au stabilit medicii legiști, lama briceaguli a atins inima acestuia.

“După ce s-au urmărit în jurul mașinii, cei doi s-au liniștit, mai ales că victimei începuse să i se facă rău. Celălalt a plecat acasă să se schimbe, pentru că era murdar de sânge și apoi a mers singur și s-a predat poliției”, a spus procurorul criminalist Alis Ruja.

Din păcate, Cristinel Marica a ajuns prea târziu la Spitalul municipal “Dimitrie Castroian” Huși și cu toate eforturile medicilor a murit în scurt timp. Amiciția dintre cei doi s-a sfârșit în mod tragic, cu unul dintre ei decedat, iar celălalt arestat și cercetat acum pentru omor cu circumstanțe atenuante, fiind provocat de victimă.

Doi prieteni au ajuns literalmente la cuțite din cauza unei glume făcute pe seama iubitei unuia dintre ei. Acum unul e mort, iar celălalt în arestul poliției, reținut pentru omor cu circumstanțe atenuante.  Alexandru CROITORU Doi prieteni și colegi de muncă au ajuns să se omoare între ei din cauza unei glume pe care unul dintre ei ar fi spus-o pe seama iubitei celuilalt. Astfel, cei doi au ajuns să-și împartă pumni până când unul a scos un briceag pe care l-a înfipt în colegul lui. Din păcate, lama i-a atins inima și, în scurt timp, bărbatul a decedat. Victima,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: