Home » Justitie » A furat mașina prietenului și a făcut accident

A furat mașina prietenului și a făcut accident

Ieri dimineață, polițiștii Biroului Rutier Vaslui s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Avântului, a avut loc un accident soldat cu avarierea unui autoturism.

După cercetări cazul a devenit ceva mai complicat, mai ales că autorul accidentului, un tânăr de 16 ani din satul Oțeleni, comuna Hoceni, a luat, fărăștirea proprietarului, cheile de la autovehicul, din locuionța acestuia din muncicipiul Vaslui și a plecat la plimbare prin oraș. Din cauza lipsei de experiență, minorul a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu alt autoturism, parcat regulamentar. Pentru fapta sa, tânărul teribilist s-a ales cu dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehoicul fără a avea permis și pentru furt. (A.C.)

Ieri dimineață, polițiștii Biroului Rutier Vaslui s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Avântului, a avut loc un accident soldat cu avarierea unui autoturism. După cercetări cazul a devenit ceva mai complicat, mai ales că autorul accidentului, un tânăr de 16 ani din satul Oțeleni, comuna Hoceni, a luat, fărăștirea proprietarului, cheile de la autovehicul, din locuionța acestuia din muncicipiul Vaslui și a plecat la plimbare prin oraș. Din cauza lipsei de experiență, minorul a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu alt autoturism, parcat regulamentar. Pentru fapta sa, tânărul teribilist s-a ales cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: