Home » Sanatate » Bătaie de cap pe capul medicilor bârlădeni

Bătaie de cap pe capul medicilor bârlădeni

Printre sutele de cazuri din ultimele două zile, medicilor le-au dat de furcă o tentativă de sinucidere, un dop de ceară și o unghie încarnată.

Medicii de la Spitalul de urgență „Elena Beldiman” Bârlad au de-a face săptămânal cu persoane care încearcă să-și pună capăt zilelor. Nu este sfârșit de săptămână în care pe mâna medicilor bârlădeni să intre cel puțin o persoană care a încercat să se sinucidă.

Nici week-end-ul acesta nu a făcut excepție de la regulă, întrucât un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Fălciu, a încercat să își încheie socotelile cu viața. Acesta a ingerat hipoclorit (clor). Tânărul a închis ochii și a băut câteva guri de dezinfectant, ajungând astfel pe patul de spital. Este prima dată când tânărul a încercat să se sinucidă. Acum el se află internat la psihiatrie, dar este în afara oricărui pericol.

Pe mâna medicilor au intrat și doi tineri care au avut un accident de circulație. Din fericire, accidentul nu a fost unul grav, iar cei doi s-au ales doar cu leziuni ușoare, nefiind nevoie să rămână în spital.

În afară de aceste cazuri, dintre cele 350 care au trecut pragul spitalului bârlădean, reprezentanții spitalului au ales pentru prezentarea săptămânală pe care o înaintează presei locale, cateva mai „deosebite”: o persoană panicată că are un dop de ceară în ureche, dar și o alta care s-a plâns de o unghie care o jena la picior. (Daniela PORUMB)

Printre sutele de cazuri din ultimele două zile, medicilor le-au dat de furcă o tentativă de sinucidere, un dop de ceară și o unghie încarnată. Medicii de la Spitalul de urgență „Elena Beldiman” Bârlad au de-a face săptămânal cu persoane care încearcă să-și pună capăt zilelor. Nu este sfârșit de săptămână în care pe mâna medicilor bârlădeni să intre cel puțin o persoană care a încercat să se sinucidă. Nici week-end-ul acesta nu a făcut excepție de la regulă, întrucât un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Fălciu, a încercat să își încheie socotelile cu viața. Acesta…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: