Home » Social » Fetiță găsită moartă în curte

Fetiță găsită moartă în curte

O fetiță în vârstă de 3 ani, Maria Veronica Manolache, din satul Gara Banca, a fost găsită fără suflare în curtea casei, în urmă cu nici două ore.

Un vecin care trecea pe stradă a zărit-o întinsă pe jos și tot el este cel care l-a strigat la gard pe Cătălin Manolache, tatăl micuței. Acesta a rămas încremenit când a văzut că fetița lui nu mai respiră și a sunat imediat după ambulanță la 112. Din păcate, echipajul de pe salvare nu a putut face mai mult decât să constate decesul. Din primele verificări, se pare că micuța Maria s-a electrocutat la niște fire electrice neizolate de pe lângă casă. Copleșit de durere, tatăl le-a povestit polițiștilor că fetița și-a anunțat mama că merge să se culce la bunica ei, care avea casa în aceeași curte. Se pare că fetița s-a agățat cu mânuța de firele care atârnau chiar la nivelul ei. Medicii de pe ambulanță au observat urme de arsuri pe palma, arsuri de grosimea firelor cu pricina. Trupul fetiței a fost găsit prăbușit chiar în fața bucătăriei bunicii, spre care se îndrepta în acel moment. (S.M.)

O fetiță în vârstă de 3 ani, Maria Veronica Manolache, din satul Gara Banca, a fost găsită fără suflare în curtea casei, în urmă cu nici două ore. Un vecin care trecea pe stradă a zărit-o întinsă pe jos și tot el este cel care l-a strigat la gard pe Cătălin Manolache, tatăl micuței. Acesta a rămas încremenit când a văzut că fetița lui nu mai respiră și a sunat imediat după ambulanță la 112. Din păcate, echipajul de pe salvare nu a putut face mai mult decât să constate decesul. Din primele verificări, se pare că micuța Maria s-a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Speranțe mari pentru 49 de comunități vasluiene. Investiții de 161 milioane euro în sistemul de apă și canal

de Dănuț CIOBANU  Marele program de apă și canal ...

Vești bune de la SC Aquavas. Vasluienii vor putea plăti facturile și transmite indexul online

SC Aquavas SA Vaslui are în curs de implementare ...

Grădina Zoologică din Bârlad se pregătește de vizitatori. Animalele au fost răsfățatele stării de urgență

În toată perioada stării de urgență și alertă, personalul ...