Home » Justitie » Zeci de vasluieni prinși că furau curent

Zeci de vasluieni prinși că furau curent

Fenomen îngrijorător constat de Compania E.ON: se îndesesc furturile de curent electric și de gaz metan, atât în județul Vaslui, cât și în celelalte județe deservite de această companie.

În primele șase luni ale anului în curs, au fost depistați 66 de vasluieni care aveau proprietățile racordate ilegal la rețeaua de alimentare cu energie electrică, și unul (din Bârlad) la rețeaua de gaz metan.

În întreaga arie de acoperire a E.ON au fost identificate 2.200 de cazuri de consum fraudulos de gaze naturale și energie electrică, prejudiciul fiind de 10,7 milioane de lei (contravaloarea a 21 de milioane de kwh).

Reprezentanții companiei spun că cifra este în creștere, având în vedere că, deși este doar jumătatea anului, reprezintă deja două treimi din numărul total al celor depistați în întreg anul trecut. (S.M.)

Fenomen îngrijorător constat de Compania E.ON: se îndesesc furturile de curent electric și de gaz metan, atât în județul Vaslui, cât și în celelalte județe deservite de această companie. În primele șase luni ale anului în curs, au fost depistați 66 de vasluieni care aveau proprietățile racordate ilegal la rețeaua de alimentare cu energie electrică, și unul (din Bârlad) la rețeaua de gaz metan. În întreaga arie de acoperire a E.ON au fost identificate 2.200 de cazuri de consum fraudulos de gaze naturale și energie electrică, prejudiciul fiind de 10,7 milioane de lei (contravaloarea a 21 de milioane de kwh).…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: