Home » Justitie » Descoperire "explozivă" la vama Albița

Descoperire "explozivă" la vama Albița

Polițiștii din cadrul punctului de frontieră Albița au descoperit, marți, un număr de 250 de cartușe de vânătoare. Acestea au fost găsite într-un autocar, puse într-un colet ce urma a fi trimis în R. Moldova.

Șoferul, Constantin S., cetățean român, nu avea actele necesare scoaterii cartușelor din țară. Acestea au fost descoperite ca urmare a verificărilor de rutină efectuate de agenții vamali. Cartușele de vânătoare prezentau inscripția „NSI-LNO PRIMA NOBELSPORTITALIA”, având calibru 70mm, fiind destinate armelor de vânătoare de calibru 12.

Constantin S., a declarat în fața anchetatorilor că nu avea cunoștință de prezența cartușelor în colet, acesta adăugând faptul că persoana care i-a încredințat coletul i-a dat asigurări că ce se află în interiorul acestuia nut rebuie declarat la vamă. În urma investigațiilor, polițiștii de frontieră i-au întocmit lucrare penală pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, contrabandă calificată și tentativă de contrabandă calificată. (G.V.)

Polițiștii din cadrul punctului de frontieră Albița au descoperit, marți, un număr de 250 de cartușe de vânătoare. Acestea au fost găsite într-un autocar, puse într-un colet ce urma a fi trimis în R. Moldova. Șoferul, Constantin S., cetățean român, nu avea actele necesare scoaterii cartușelor din țară. Acestea au fost descoperite ca urmare a verificărilor de rutină efectuate de agenții vamali. Cartușele de vânătoare prezentau inscripția "NSI-LNO PRIMA NOBELSPORTITALIA", având calibru 70mm, fiind destinate armelor de vânătoare de calibru 12. Constantin S., a declarat în fața anchetatorilor că nu avea cunoștință de prezența cartușelor în colet, acesta adăugând faptul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: