Home » Social » Week-end dedicat confesiunilor la Centrul Eminescu

Week-end dedicat confesiunilor la Centrul Eminescu

La finele acestei săptămâni, Centrul „Mihai Eminescu” Bârlad îi așteaptă pe pasionații de pictură, dar și de literatură, la o activitate ce se va desfășura sub genericul „Confesiuni”. Evenimentul va avea loc duminică, 17 august, începând cu ora 11, cu vernisajul unei expoziții de pictură. Bârlădenii vor putea sta de vorbă cu unul din invitații speciali ai Centrului, pictorul George Leteanu.

Va avea loc, de asemenea, o lectură publică din creația poetului Ion Enache, moment ce va fi susținut de Lăcrămioara Ivan, Mioara Timofte și Geta Modiga.

La sfârșitul programului cei prezenți vor asculta muzică folk în interpretarea cantautorului Mihai Gheciu. (D. P.)

La finele acestei săptămâni, Centrul „Mihai Eminescu” Bârlad îi așteaptă pe pasionații de pictură, dar și de literatură, la o activitate ce se va desfășura sub genericul „Confesiuni”. Evenimentul va avea loc duminică, 17 august, începând cu ora 11, cu vernisajul unei expoziții de pictură. Bârlădenii vor putea sta de vorbă cu unul din invitații speciali ai Centrului, pictorul George Leteanu. Va avea loc, de asemenea, o lectură publică din creația poetului Ion Enache, moment ce va fi susținut de Lăcrămioara Ivan, Mioara Timofte și Geta Modiga. La sfârșitul programului cei prezenți vor asculta muzică folk în interpretarea cantautorului Mihai…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: