Home » Justitie » Accident grav în centrul Bârladului

Accident grav în centrul Bârladului

Miercuri seara, un adolescent de 15 ani a fost spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni, în centrul Bârladului. Vinovat de producerea accidentului este chiar el, din cauză că, deși a traversat strada pe trecerea de pietoni, nu a ținut cont de faptul că semaforul era pe culoarea roșie. Copilul a fost lovit de o mașină, marca Tico, care circula regulamentar. Șoferul, un tânăr de 18 ani, care avea permisul auto de câteva luni, circula din direcția Vaslui către Tecuci șI s-a trezit în fața mașinii cu minorul care a ignorat existența semaforului.

Minorul a fost transportat la spital, iar primul diagnostic primit a fost contuzii multiple. În cursul nopții starea acestuia s-a înrăutățit și a fost transportat la Secția de Neurochirurgie Iași, cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral cu pierdere retrogradă a stării de conștiență”.

Șoferul autoturismului a fost atestat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Tânărul șofer s-a ales acum cu un dosar penal sub aspectul cercetării de vătămare corporală. (D.P.)

Miercuri seara, un adolescent de 15 ani a fost spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni, în centrul Bârladului. Vinovat de producerea accidentului este chiar el, din cauză că, deși a traversat strada pe trecerea de pietoni, nu a ținut cont de faptul că semaforul era pe culoarea roșie. Copilul a fost lovit de o mașină, marca Tico, care circula regulamentar. Șoferul, un tânăr de 18 ani, care avea permisul auto de câteva luni, circula din direcția Vaslui către Tecuci șI s-a trezit în fața mașinii cu minorul care a ignorat existența semaforului. Minorul a fost transportat la spital,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile