Home » Social » Miss "Canicula Bârlad – 2014"

Miss "Canicula Bârlad – 2014"

După cateva săptămâni toride, care au încins trupurile și au revoluționat vestimentația de stradă, bârlădenii au desemnat-o pe câștigătoarea tilului „Miss Canicula Bârlad – 2014”.

Au avut de ales dintre mii de siluete de vis, sirene năucitoare, unduitoare ce au înfierbântat prin simpla lor prezență nu atât aerul, cât mințile bărbațimiss-canicula1lor.

Alegerea a fost dificilă, dar în ciuda tentațiilor, băieții au reușit să le facă față și să delibereze în mod just, echidistant și lucid.

Cele mai multe voturi le-a adunat cea care a întruchipat cel mai fidel spiritul caniculei: fierbinte, amețitoare, toropitoare, dar și hotărâtă, îndrăzneață, plină de personalitate.

Așa cum reiese și din fotografii, Miss „Canicula Bârlad – 2014” oglindește perfect paleta de calități pe care trebuie să o întrunească o miss. Aceastea ne-au fost explicate în amănunt de specialiștii în domeniu:

* O miss trebuie să fie ea însăși – imaginile surprinse dovada grăitoare că Miss „Canicula Bârlad – 2014” nu copiază pe nimeni;miss_canicula4

* Trebuie să se individualizeze de restul frumuseților – e mai mult decât evident că a noastra e greu să treacă neobservată;

* Nu trebuie să fie vulgară – nici vorbă de vulgaritate în Miss „Canicula Bârlad – 2014”, ci avem de-a face cu prototipul femeii care arată exact atât cât trebuie.

Acea parte a populației masculine interesată de frumusețe, originalitate și senzualitate și-a propus ca până la sfârșitul verii, funcție și revenirea temperaturilor caniculare, să organizeze ce-a de a doua ediție a concursului Miss „Canicula Bârlad – 2014”. Așteptăm fotografii interesante (surprinse exclusiv în locurile publice) pe office@estnews.ro. (Simona MIHĂILĂ)

După cateva săptămâni toride, care au încins trupurile și au revoluționat vestimentația de stradă, bârlădenii au desemnat-o pe câștigătoarea tilului "Miss Canicula Bârlad - 2014". Au avut de ales dintre mii de siluete de vis, sirene năucitoare, unduitoare ce au înfierbântat prin simpla lor prezență nu atât aerul, cât mințile bărbaților. Alegerea a fost dificilă, dar în ciuda tentațiilor, băieții au reușit să le facă față și să delibereze în mod just, echidistant și lucid. Cele mai multe voturi le-a adunat cea care a întruchipat cel mai fidel spiritul caniculei: fierbinte, amețitoare, toropitoare, dar și hotărâtă, îndrăzneață, plină de personalitate.…

Review Overview

User Rating: 4.78 ( 2 votes)

About Mihai Vasile

One comment

%d blogeri au apreciat: