Home » Justitie » Săptămână „plină” a polițiștilor vasluieni

Săptămână „plină” a polițiștilor vasluieni

În săptămâna 8-14 august, polțiștii vasluieni au desfășurat o serie de activități specifice care s-au soldat cu aplicarea a peste 2.400 de sancțiuni contravenționale.

Tot în această perioadă, au fost constatate 54 de infracțiuni, din care 21 au fost in flagrant. Astfel, au fost organizate 73 de acțiuni pe linia ordinii și liniștii publice, au fost efectuate 10 percheziții domiciliare, au fost instituite 66 de filtre rutiere și au fost verificate 513 autovehicule. De asemenea, au fost constatate 38 de infracțiuni, din care 13 în flagrant delict. Dintre acestea, 12 au fost la regimul circulației, două la regimul armelor și munițiilor și 24 de alte genuri de infracțiuni.

Pentru comiterea acestor fapte, au fost reținute 5 persoane, iar 4 dintre acestea au primit mandate de arestare preventivă. Au mai fost aplicate și 1.702 de amenzi contravenționale, în valoare totală de 291.142 de lei. Dintre acestea, cele mai multe le-au primit șoferii pentru nerespectarea legilor privitoare la circulația pe druurile publice: 1.191 de cazuri. Șapte au fost pentru consum de alcool la volan și 360 pentru depășirea vitezei legale. De asemenea, au fost reținute 56 de permise și 21 de certificate de înmatriculare. (A.C)

În săptămâna 8-14 august, polțiștii vasluieni au desfășurat o serie de activități specifice care s-au soldat cu aplicarea a peste 2.400 de sancțiuni contravenționale. Tot în această perioadă, au fost constatate 54 de infracțiuni, din care 21 au fost in flagrant. Astfel, au fost organizate 73 de acțiuni pe linia ordinii și liniștii publice, au fost efectuate 10 percheziții domiciliare, au fost instituite 66 de filtre rutiere și au fost verificate 513 autovehicule. De asemenea, au fost constatate 38 de infracțiuni, din care 13 în flagrant delict. Dintre acestea, 12 au fost la regimul circulației, două la regimul armelor și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: