Home » Justitie » Blembea, trimis în judecată

Blembea, trimis în judecată

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași au dispus, ieri, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Marian Blembea, pentru dare de mită.

„În ziua de 24 iulie 2014, inculpatul Blembea Marian i-a remis suma de 10.000 lei unui comisar din cadrul Comisariatului General al Gărzii de Mediu, i-a oferit acestuia o cantitate băuturi alcoolice neprecizată și i-a oferit altui comisar, un parfum. Pentru aceste «servicii» cei doi comisari, care realizau un control de specialitate la un punct de lucru al unei firme la care inculpatul avea interese, ar fi trebuit să efectueze un act contrar atribuțiilor lor de serviciu, în sensul de a nu menționa în actul de control toate neregulile constatate și de a nu aplica o amendă contravențională în cuantumul prevăzut de lege”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

Dosarul a ajuns pe rolul Tribunalului Vaslui. (A.S.)

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași au dispus, ieri, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Marian Blembea, pentru dare de mită. „În ziua de 24 iulie 2014, inculpatul Blembea Marian i-a remis suma de 10.000 lei unui comisar din cadrul Comisariatului General al Gărzii de Mediu, i-a oferit acestuia o cantitate băuturi alcoolice neprecizată și i-a oferit altui comisar, un parfum. Pentru aceste «servicii» cei doi comisari, care realizau un control de specialitate la un punct de lucru al unei firme la care inculpatul avea interese, ar fi trebuit să efectueze un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: