Home » Invatamant » Profesorii vasluieni vor calitate pentru elevii lor

Profesorii vasluieni vor calitate pentru elevii lor

Un grup de cadre didactice se întrunește astăzi la Casa Corpului Didactic Vaslui (CCD) pentru un schimb de experiență privind munca de la clasă a fiecăruia, precum și pentru prezentarea diverselor materiale, auxiliare, folosite de aceștia la clasă.

Casa Corpului Didactic Vaslui (CCD), va găzdui, astăzi, un eveniment prilejuit de prezentarea de un grup de profesori a auxiliarelor didactice, caietelor de lucru, softurilor educaționale, publicațiilor.

Pe parcursul fiecărui an școlar sunt organizate patru întâlniri între cadrele didactice, care își prezintă cărțile, metodele folosite la clasă, caietele de lucru. Întâlnirea de astăzi, este cea de a patra pentru anul școlar 2013-2014, iar pentru prezentare un număr de 20 de cadre didactice și-au depus publicațiile la Biblioteca Casei Corpului Didactic Vaslui, constând în auxiliare didactice pe care le folosesc la clasă, softuri educaționale, opționale cu suport de curs, cărți.

Pentru a avea dreptul să-și depună publicațiile la CCD Vaslui, profesorii s-au prezentat la Inspectoratul Școlar Județean Vaslui pentru a obține un aviz. După obținerea avizului de la inspectorul de specialitate și-au depus publicațiile la CCD Vaslui, pe care urmează să le prezinte. Profesorii care se implică în promovarea materialelor în care au o contribuție personală, primesc o adeverință prin care li se certifică ceea ce au prezentat.

Pe parcursul întregului an școlar au fost sesiuni mai ample, 200 de cadre s-au implicat activ în găsirea și promovarea metodelor cele mai eficiente folosite la clasă.

„Aceasta este ultima serie pentru anul școlar 2013-2014. Per total am avut o colaborare foarte frumoasă cu cadrele didactice, asta însemnând undeva la 200 de cadre care tot anul au participat la cele patru sesiuni. Este un schimb de experiență benefic, fiecare din cei implicați a exemplificat atât munca la clasă, cât și rolul auxiliarelor didactice, care vin în întâmpinarea elevilor cu multe exemple, pe lângă manualele care sunt obligatoriu de parcurs. Softurile educaționale dau un plus de creativitate. Fiecare profesor implicat și-a conceput în maniera personală softuri pentru a ușura gradul de înțelegere a elevilor” a declarat pentru Est News Daniela Lefter, profesor metodist în cadrul CCD Vaslui.

Cadrele didactice se vor întruni pentru prezentarea auxiliarelor necesare pentru anul școlar 2014-2015, care se apropie cu pași repezi, după 20 octombrie. (Daniela PORUMB)

Un grup de cadre didactice se întrunește astăzi la Casa Corpului Didactic Vaslui (CCD) pentru un schimb de experiență privind munca de la clasă a fiecăruia, precum și pentru prezentarea diverselor materiale, auxiliare, folosite de aceștia la clasă. Casa Corpului Didactic Vaslui (CCD), va găzdui, astăzi, un eveniment prilejuit de prezentarea de un grup de profesori a auxiliarelor didactice, caietelor de lucru, softurilor educaționale, publicațiilor. Pe parcursul fiecărui an școlar sunt organizate patru întâlniri între cadrele didactice, care își prezintă cărțile, metodele folosite la clasă, caietele de lucru. Întâlnirea de astăzi, este cea de a patra pentru anul școlar 2013-2014,…

Review Overview

User Rating: 4.67 ( 3 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: