Home » Justitie » Carambol în localitatea Costești

Carambol în localitatea Costești

Patru persoane, între care și un copil de un an, au ajuns la spital, marți, în urma unui accident produs în localitatea Costești, după ce o mașină care transporta pâine a lovit un autoturism care făcea parte dintr-un cortegiu funerar.

Potrivit primelor cercetări făcute de polițiștii vasluieni, cele patru persoane se aflau într-un autoturism care făcea parte dintr-un cortegiu funerar și care, la un moment dat, a fost lovit din spate de o mașină care transporta pâine, în localitatea Costești.

Astfel, șoferul autoutilitarei, un bărbat de 44 de ani, nu a adaptat viteza într-o curbă și a intrat în ultima mașină care forma cortegiul, condusă de un tânăr de 29 de ani, din municipiul Galați. Acesta, la rândul său, a lovit autoturismul din față.

șoferul autoutilitarei a încercat să evite impactul și a tras stânga de volan, lovind și gardul unei locuințe.

„Șoferul în vârstă de 29 de ani și alte trei persoane, între care și un copil de un an, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele arătând că nu au consumat băuturi alcoolice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Mihaela Ștraub.

Pe numele șoferului care transporta pâine, s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

Patru persoane, între care și un copil de un an, au ajuns la spital, marți, în urma unui accident produs în localitatea Costești, după ce o mașină care transporta pâine a lovit un autoturism care făcea parte dintr-un cortegiu funerar. Potrivit primelor cercetări făcute de polițiștii vasluieni, cele patru persoane se aflau într-un autoturism care făcea parte dintr-un cortegiu funerar și care, la un moment dat, a fost lovit din spate de o mașină care transporta pâine, în localitatea Costești. Astfel, șoferul autoutilitarei, un bărbat de 44 de ani, nu a adaptat viteza într-o curbă și a intrat în ultima…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile