Home » Justitie » O nouă amânare în cazul Grasu

O nouă amânare în cazul Grasu

Tribunalul Vaslui a dat curs inițiativei unuia dintre avocații apărării lui Viorel Rusu și Carlo Mihai Grasu, judecați pentru trafic de minore, cauza fiind amânată până pe 8 octombrie. Între timp, cei doi inculpați rămân în arest preventiv. De serviciile sexuale ale tinerelor plasate de cei doi au beneficiat și foști mari jucători de la FC Vaslui și membri ai echipei naționale, cum ar fi Paul Papp și Silviu Bălace.

Alexandru CROITORU

Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi vasluieni, Mihai Carlo Grasu a ajuns pe mâna judecătorilor vasluieni. Miercuri, la Tribunalul Vaslui a avut loc un nou term,en în cazul în care Carlo Grasu și Viorel Rusu sunt judecați pentru trafic de minori. Ședința a fost una extrem de scurtă. Unul dintre apărătorii celor doi inculpați a cerut un nou termen de judecată, stabilit pentru 8 octombrie.

Se presupune că cei doi ar fi racolat tinere minore, eleve la liceele din municipiul Vaslui pe care, prin constrângere, le exploatau sexual. După ce fetele își făceau “stagiul de pregătire la Vaslui”, erau vândute altor traficanți de carne vie din Irlanda sau Elveția.

Printre cei care se presupune că ar fi beneficiat de favorurile sexual oferite de fetele racolate de cei doi proxeneți se numără și doi cunoscuți fotbaliști care, în perioada 2011-2012 ar fi întreținut relații sexuale cu minorele lui Carlo Grasu. Cei doi, Paul Papp și Silviu Bălace, ar fi întreținut relații sexuale cu fetele prin diferite moteluri din Vaslui. Potrivit anchetatorilor, Viorel Rusu ar fi racolat, începând cu anul 2011, mai multe eleve de la diferite licee din municipiul Vaslui pe care apoi le-a obligat să se prostitueze, prin constrângeri fizice și morale. Cu ajutorul lui Carlo Mihai Grasu, fetele erau exploatate sexual în municipiul Vaslui, fiind plasate, în urma unor comenzi. Cercetãrile în acest caz au început încă din anul 2011, în baza unor informatii primite de către procurorii DIICOT.

Tribunalul Vaslui a dat curs inițiativei unuia dintre avocații apărării lui Viorel Rusu și Carlo Mihai Grasu, judecați pentru trafic de minore, cauza fiind amânată până pe 8 octombrie. Între timp, cei doi inculpați rămân în arest preventiv. De serviciile sexuale ale tinerelor plasate de cei doi au beneficiat și foști mari jucători de la FC Vaslui și membri ai echipei naționale, cum ar fi Paul Papp și Silviu Bălace. Alexandru CROITORU Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi vasluieni, Mihai Carlo Grasu a ajuns pe mâna judecătorilor vasluieni. Miercuri, la Tribunalul Vaslui a avut loc un nou term,en în cazul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: