Home » Justitie » Prins de polițiștii de frontieră cu piese auto fără documente

Prins de polițiștii de frontieră cu piese auto fără documente

Polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliție de Frontieră Huși au descoperit, cu ocazia unui control specific, 191 de piese auto, în valoare de 22.100 lei, pentru care șoferul nu poseda documente de proveniență.

Miercuri seara, în jurul orei 21.30, o patrulă a poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliție de Frontieră Huși/I.T.P.F. Iași, care executa o misiune specifică de supraveghere și control în zona de competență, a oprit pe comunicația D.N.28, în Ghermănești, o autoutilitară marca Ford Tranzit de culoare albă, cu numere de înmatriculare britanice, condusă de Sergiu P., în vârstă de 34 de ani.

La controlul efectuat de polițiștii de frontieră asupra autoutilitarei au fost descoperite 191 piese auto, provenind de la mai multe mărci auto, care urmau a fi valorificate pe teritoriul Republicii Moldova. Pentru că șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență pentru piesele auto pe care le avea în mașină, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei, iar bunurile, în valoare de 22.100 lei, au fost ridicate în vederea confiscării. (R.N)

Polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliție de Frontieră Huși au descoperit, cu ocazia unui control specific, 191 de piese auto, în valoare de 22.100 lei, pentru care șoferul nu poseda documente de proveniență. Miercuri seara, în jurul orei 21.30, o patrulă a poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliție de Frontieră Huși/I.T.P.F. Iași, care executa o misiune specifică de supraveghere și control în zona de competență, a oprit pe comunicația D.N.28, în Ghermănești, o autoutilitară marca Ford Tranzit de culoare albă, cu numere de înmatriculare britanice, condusă de Sergiu P., în vârstă de 34 de ani. La controlul efectuat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: