Home » Social » Calculatoare pentru copiii aflați în plasament

Calculatoare pentru copiii aflați în plasament

30 de copii din mediul rural au acum acces la informație și pot comunica între ei, întrucât Asociația Copilărie Tinerețe – Bătrânețe din Tutova le-a oferit zece calculatoare.

Ajutor nesperat pentru 23 de copii aflați în plasament la zece asistenți maternali din mediul rural și alți șapte copii ai acestora. Ei au primit, gratuit, zece calculatoare, care au fost oferite în urma desfășurării unui proiect numit Click- informație, performanță, reușită”, lansat de Asociația Copilărie Tinerețe – Bătrânețe din Tutova.

Cele zece calculatoare au adus o mare bucurie copiilor din Pogonești, Ivești, Zorleni, Perieni și Popeni.

Proiectul s-a derulat în perioada 15-21 august, iar calculatoarele au fost oferite de Asociația Ateliere fără Frontiere, care este și partener.

Principalul scop al acestui proiect a fost acela de a permite și asigura copiilor din mediul rural, accesul la o educație de calitate prin facilitarea accesului la informație.

Cei 30 de copii care au primit aceste calculatoare vor beneficia de sprijin pentru a-și dezvolta abilitățile de utilizare în mod corespunzător, să navigheze pe internet pentru a fi astfel la curent cu toate informațiile și totodată au posibilitatea să socialize între ei a declarat Bogdan Stan, președintele Asociației Copilărie Tinerețe Bătrânețe.

De avantajele primirii acestor calculatoare nu se vor bucura doar micuții, ci și asistenții lor maternali, care vor avea ocazia săși îmbunătățescă procesul educațional printr-o informare permanentăși vor putea face schimb de experiență cu alți părinți prin intermediul rețelelor de socializare. Asociația Copilărie-Tinerețe-Bătrânețe este o asociație înființatăîn ianuarie 2014 și urmărește săîmbunătățească calitățea vieții prin crearea unui cadru organizatoric adecvat pentru furnizarea de servicii specializate. (Daniela PORUMB)

30 de copii din mediul rural au acum acces la informație și pot comunica între ei, întrucât Asociația Copilărie – Tinerețe - Bătrânețe din Tutova le-a oferit zece calculatoare. Ajutor nesperat pentru 23 de copii aflați în plasament la zece asistenți maternali din mediul rural și alți șapte copii ai acestora. Ei au primit, gratuit, zece calculatoare, care au fost oferite în urma desfășurării unui proiect numit „Click- informație, performanță, reușită”, lansat de Asociația Copilărie – Tinerețe - Bătrânețe din Tutova. Cele zece calculatoare au adus o mare bucurie copiilor din Pogonești, Ivești, Zorleni, Perieni și Popeni. Proiectul s-a derulat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: