Home » Social » Sfaturi pentru alegerea mobilei de bucatarie (P)

Sfaturi pentru alegerea mobilei de bucatarie (P)

Nu stiu cum e pentru voi dar eu prefer eficienta si un anumit nivel de organizare in toate. Nu ma intelegeti gresit, nu tin ca fiecare lucru sa fie in exact acelasi loc tot timpul, dar prefer sa nu pierd timp, iar lipsa de organizare e o rana deschisa in acest domeniu. In ideea asta, a eficacitatii m-am gandit cum sa imi organizez bucataria mea mica intr-un mod cat mai potrivit mie, ca bucatar amator si consumator profesionist. Mobila de bucataria am gasit la Tamos, la urmatoarea adresa!

Fiecare are un anumit tip de bucatarie, aici ma refer si la spatiu, adica mare sau mica cat si la cum este folosita, des, pentru gatit lucruri serioase sau rar, asa pentru incalzit lapte in microunde. In functie de aceste lucruri si de preferintele personale privind mobila si alte lucruri specifice se pot crea diferite tipuri de bucatarii. Eu iti voi prezenta cateva sfaturi care m-au ajutat in crearea unui spatiu placut si practic in bucataria mea.

  • nu incerca sa pui de toate in bucatarie, mai ales daca ai o bucatarie mica. Limiteaza numarul aparatelor sau electrocasnicelor care le vrei acolo. Alege cu grija, un toaster este util si poate fi folosit zilnic dar un breadmaker nu cred ca merita acelasi loc.

  • masa sau coltar? Ei bine poate masa, poate coltar, poate nici una. Daca nu obisnuiesti sa mananci in bucatarie, castiga un pic de spatiu in plus si scapa-te de ele. Pentru gatit, daca gatesti poti folosi un blat.

  • Frigiderul, aragazul sau/si cuptorul sunt de nelipsit dar se gasesc si de asemenea sunt diferite forme si dimensiuni. Nu alege o combina uriasa cu doua usi daca planuiesti sa tii in ea un mar si cateva felii de sunca feliata.

  • Obiectele de mobila pot fi si mai mici si diverse, poti sa iti creezi tu combinatii proprii de mobila, nu esti obligat sa cumperi o mobila traditionala ce acopera un perete intreg.

  • Profita de fiecare coltisor. Majoritatea bucatariilor sunt mai reduse in dimensiuni. Incearca, fara sa aglomerezi prea mult zona, sa profiti la maxim de fiecare centimetru patrat. Dulapurile suspendate sunt o idee buna aici, la fel si electrocasnicele incorporabile.

Nu are rost sa intru in detalii, legate de culoare, forma, materiale etc; fiecare are preferinte proprii in aceste domenii. Aspectul vizual este ceva foarte personal, insa aspectul practic este ceva general, toti vrem sa ne fie cat mai usor, si o bucatarie practica asta face, iti face viata mai usoara.

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Telefon: 021 255 6677

About Mihai Vasile