Home » Sanatate » Bețivii le-au dat de furcă medicilor bârlădeni

Bețivii le-au dat de furcă medicilor bârlădeni

Din cei 300 de pacienți care au intrat pe mâna medicilor bârlădeni în week-end, 6% au fost persoane în stare de ebrietate.

Mai mulți cetățeni au uitat măsura paharelor și au băut până au căzut lați la pământ. Ba mai mult, o parte dintre aceștia și-au încercat puterea și s-au luat la bătaie.

Zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au uitat numărul de pahare date peste cap. Aceștia au fost aduși la spital cu o stare de agitație psihomotorie.

Alți zece cetățeni au avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce au fost victime ale unor agresiuni. De vină pentru rănile cu care s-au prezentat la spital a fost tot alcoolul, care a incins spiritele. (D.P.)

Din cei 300 de pacienți care au intrat pe mâna medicilor bârlădeni în week-end, 6% au fost persoane în stare de ebrietate. Mai mulți cetățeni au uitat măsura paharelor și au băut până au căzut lați la pământ. Ba mai mult, o parte dintre aceștia și-au încercat puterea și s-au luat la bătaie. Zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au uitat numărul de pahare date peste cap. Aceștia au fost aduși la spital cu o stare de agitație psihomotorie. Alți zece cetățeni au avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce au fost victime ale unor agresiuni.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: