Home » Social » Lansare de carte la Centrul Eminescu

Lansare de carte la Centrul Eminescu

La sfârșitul săptămânii trecugte, Centrul “Mihai Eminescu” și-a deschis din nou porțile, de această dată pentru iubitorii de literatură. Bârlădenii au avut parte de un eveniment cultural inedit prilejuit de lansarea unui roman “Înainte de magnolii”.

Publicul bârlădean a fost întâmpinat de scriitorii Petruș Andrei și Roxana Galan, care și-au prezentat punctul de vedere și au interpretat fiecare în stilul propriu romanul “Înainte de magnolii”. De asemenea, în fața publicului numeros și-a făcut apariția și scriitoarea Florentina Loredana Dalian, care a venit de la Slobozia pentru a-și prezenta romanul bârlădenilor.

În deschidere moderatorul evenimentului, Geta Modiga a făcut o apreciere atât a evenimentului cât și a autoarei romanului. Ea și-a exprimat dorința de a fi un viitor personaj în următorul roman sau următoarea nuvelă scrisă de Florentina Dalian.

“Mi-aș dori să fiu un personaj într-o viitoare nuvelă sau roman. Aș vrea să vad cum mă percepe un scriitor. Sunt curioasă cum m-ar interpreta un scriitor care poate să scaneze și să pătrundă în cele mai ascunse să spunem înțelesuri”.

Autoarea romanului “Înainte de magnolii”, a rămas plăcut impresionată de faptul că bârlădenii iubesc literatura și a firmat că oricând va mai fi invitată va reveni cu drag.

Toți cei prezenți, încântați de prezența scriitoarei pe meleagurile moldovenești, la finalul evenimentului și-au achiziționat cartea. (Daniela PORUMB)

La sfârșitul săptămânii trecugte, Centrul "Mihai Eminescu" și-a deschis din nou porțile, de această dată pentru iubitorii de literatură. Bârlădenii au avut parte de un eveniment cultural inedit prilejuit de lansarea unui roman "Înainte de magnolii". Publicul bârlădean a fost întâmpinat de scriitorii Petruș Andrei și Roxana Galan, care și-au prezentat punctul de vedere și au interpretat fiecare în stilul propriu romanul "Înainte de magnolii". De asemenea, în fața publicului numeros și-a făcut apariția și scriitoarea Florentina Loredana Dalian, care a venit de la Slobozia pentru a-și prezenta romanul bârlădenilor. În deschidere moderatorul evenimentului, Geta Modiga a făcut o apreciere…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un tânăr a furat de la vecini bunuri de peste 13.000 de lei

Un tânăr de 19 ani din Tanacu a fost ...

CJ Vaslui continua alocare de fonduri către biserici. Parohiile Târzii, Negrești 3 și Draxeni vor primi 150.000 de lei

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean Vaslui răspunde unei noi ...

Germania plătește cele mai multe alocații comunitare, pentru familiile din județul Vaslui

La data de 31 martie 2020, la Agenția Județeană ...