Home » Social » Cablul de date: incarcatorul de birou (P)

Cablul de date: incarcatorul de birou (P)

In ziua de azi avem nevoie de prea multe cabluri!

Nu vi se pare ca suntem tot mai dependenti de cabluri si fel de fel de solutii de incarcare a aparatelor electrice? Eu am prins perioada cand majoritatea aparatelor electrice mergeau pe baterii si nu tin minte sa fi carat mereu dupa mine baterii ca sa-mi incarc gadgeturile. Bineinteles, pe atunci era vorba de alte aparate, mai simple si cu mai putine functii.

Fara sa fiu carcotasa, m-am saturat sa port mereu in geanta incarcatoare, acumulatori si baterii de tot felul. Simt ca depind de ele prea mult si incerc sa aflu solutii ca sa mai reduc din ele. Asa am ajuns la concluzia ca un cablu de date este cel mai practic incarcator pentru mine. Gasesti cablu de date la un pret foarte bun pe PowerConnect.ro, compatibil pentru mai multe tipuri de telefoane.

De ce consider cablul de date ca fiind cea mai buna solutie pentru incarcarea telefonului meu? Pentru ca lucrez in fata laptopului! Stand constant cu laptopul in fata un cablu atasat nu ma deranjeaza deloc. In plus, de fiecare data cand trebuie sa transfer ceva de pe/telefon (lucru ce se intampla destul de des) reusesc sa fac asta foarte rapid. Intradevar, telefonul se incarca mai lent printr-un cablu de date, insa pentru mine dubla lui functionalitate este mult mai importanta. Iar pentru birou, consider ca un cablu de date este “incarcatorul” cel mai potrivit, in cazul in care petreci mult timp in fata calculatorului.

Foarte practice sunt si incarcatoarele cu cablu de date detasabil. Cu un asemenea articol poti sa iti incarci telefonul in functie de sursa de energie de care dispui, fie ca e o priza, un laptop sau un calculator.

Solutii practice exista! Sunt convinsa ca au aparut din nevoia oamenilor de a se detasa de cabluri si de a fi mai mobili. Eu inca astept sa apara noi metode practice de incarcare a gadgeturilor care sa ma scape de dependenta de cabluri. Pentru asta urmaresc solutiile date de PowerConnect.ro.

In ziua de azi avem nevoie de prea multe cabluri! Nu vi se pare ca suntem tot mai dependenti de cabluri si fel de fel de solutii de incarcare a aparatelor electrice? Eu am prins perioada cand majoritatea aparatelor electrice mergeau pe baterii si nu tin minte sa fi carat mereu dupa mine baterii ca sa-mi incarc gadgeturile. Bineinteles, pe atunci era vorba de alte aparate, mai simple si cu mai putine functii. Fara sa fiu carcotasa, m-am saturat sa port mereu in geanta incarcatoare, acumulatori si baterii de tot felul. Simt ca depind de ele prea mult si incerc…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: