Home » National » Orașul populat numai de către femei: Burlacii sunt invitați de locuitoare în acel loc pentru a-și găsi o soție

Orașul populat numai de către femei: Burlacii sunt invitați de locuitoare în acel loc pentru a-și găsi o soție

Există un oraș populat în întregime de către femei. Acestea au lansat un apel către burlaci să vină în acel loc pentru a-și găsi o soție. Mai mult de 600 de femei trăiesc în orașul Noiva do Cordeiro, aflat în sud-estul Braziliei. Ceea ce face un loc și mai atractiv pentru burlaci este faptul că cele mai multe locuitoare au între 20 și 35 de ani, potrivitdailymail.co.uk. Pretendenții trebuie să se supună însă rigorilor femeilor, care conduc respectivul oraș. Unele dintre locuitoarele orașului brazilian sunt căsătorite, dar soții lor și fiii care au peste 18 ani sunt obligați să lucreze…

Review Overview

Există un oraș populat în întregime de către femei. Acestea au lansat un apel către burlaci să vină în acel loc pentru a-și găsi o soție.

Mai mult de 600 de femei trăiesc în orașul Noiva do Cordeiro, aflat în sud-estul Braziliei. Ceea ce face un loc și mai atractiv pentru burlaci este faptul că cele mai multe locuitoare au între 20 și 35 de ani, potrivitdailymail.co.uk.

Pretendenții trebuie să se supună însă rigorilor femeilor, care conduc respectivul oraș.

Unele dintre locuitoarele orașului brazilian sunt căsătorite, dar soții lor și fiii care au peste 18 ani sunt obligați să lucreze în afara orașului, neavând dreptul să se întoarcă acasă decât în weekend.

Femeile se ocupă de tot ceea ce ține de oraș și susțin că este mult mai bine așa. Ele poartă răspunderea legată de orice activitate, de la agricultură la organizarea orașului.

„Sunt multe lucruri pe care femeile le fac mai bine decât bărbații. Orașul nostru este mai frumos, mai organizat și mult mai armonios astfel”, a declarat Rosalee Fernandes (49 de ani). „Atunci când apar dispute sau probleme le rezolvăm în stilul femeilor, încercăm să ajungem la un consens pentru a evita conflictul. Noi împărțim totul, chiar și pământul pe care îl lucrăm. Nimeni nu concurează cu nimeni aici. Suntem toate pentru una și una pentru toate. Fiecare a contribuit pentru a cumpăra un ecran TV uriaș la care să ne uităm împreună la telenovele”, a mai precizat ea.

Problema principală pe care o au rezidentele este că e aproape imposibil să își găsească un soț în apropiere. „Aici, singurii bărbați pe care noi, fetele singure, îi întâlnim sunt fie însurați, fie sunt rude cu noi; fiecare e verișor. Nu am mai sărutat un bărbat de foarte multă vreme”, a mărturisit Nelma Fernandes (23 de ani). „Toate visăm să ne îndrăgostim și să ne căsătorim, dar ne place să locuim aici și nu vrem să fim nevoite să părăsim orașul pentru a găsi un soț”, a mai spus ea.

Tinerele singure au făcut un apel către bărbații interesați să vină să își găsească o soție în Noiva do Cordeiro. „Dar trebuie să fie de acord să facă ceea ce spunem noi și să trăiască după regulile noastre”, a menționat Nelma Fernandes.

Noiva do Cordeiro, aflat lângă Belo Vale (în statul Minas Gerais), a fost fondat de către Maria Senhorinha de Lima, care a fost silită să plece din orașul în care locuia, fiind catalogată drept adulteră pentru că și-a părăsit soțul cu care fusese forțată să se mărite.

Biserica Catolică a excomunicat-o pe ea și următoarele cinci generații ale sale atunci când ea a ales să-și continue viața alături de un alt bărbat.

Ea și alte femei care au ales să trăiască împreună cu cei doi erau catalogate drept femei ușoare sau prostituate, ceea ce le-a făcut să se izoleze de restul lumii.

În 1940, un pastor evanghelic, Anisio Pereira, s-a căsătorit cu o fată de 16 ani și a fondat o biserică pentru comunitate.

El le-a impus femeilor reguli foarte stricte, interzicându-le să consume alcool, să asculte muzică, să își taie părul sau să folosească orice tip de anticoncepționale.

Atunci când Anisio a murit în 1995, femeile au decis să nu mai lase niciun bărbat să le dicteze cum să trăiască. Și unul dintre primele lucruri pe care locuitoarele din Noiva do Cordeiro le-au făcut a fost să demoleze biserica fondată de Anisio.

„Îl avem pe Dumnezeu în inimile noastre, dar nu credem că trebuie să mergem la biserică, să ne mărităm în fața unui preot sau să ne botezăm copiii. Acestea sunt reguli făcute de bărbați”, a susținut Rosalee Fernandes.

Sursa: mediafax.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: