Home » National » Steaua A RATAT calificarea în grupele Ligii Campionilor, pierzând, cu 5-6, după loviturile de departajare, în fața formației Ludogoreț Razgrad

Steaua A RATAT calificarea în grupele Ligii Campionilor, pierzând, cu 5-6, după loviturile de departajare, în fața formației Ludogoreț Razgrad

Echipa Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după executarea loviturile de departajare, scor 5-6, în poarta formației bulgare Ludogoreț Razgrad apărând fostul fundaș dinamovist Cosmin Moți, care a parat două penaltiuri și a înscris un gol de la 11 metri.

În urma acestei eliminări, Steaua București va evolua în grupele Ligii Europa.

În tur, Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, cu același rezultat reușind să se impună și bulgarii în retur, după 120 de minute.

În meciul de la Sofia, unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Wanderson, în minutul 90. Acesta a reluat din voleu, de la marginea careului mare, o minge respinsă după un corner și a înscris imparabil.

În minutul 52, un suporter a intrat pe teren purtând pe umeri steagul Bulgariei. El a fost imediat reținut de stewarzi și scos în afara gazonului.

În minutul 63, Szukala a trimis cu capul din 8 metri, dar portarul Stoianov a respins balonul în bară.

În minutul 119, Stoianov l-a faultat în poziție de ultim apărător pe Varela și a primit direct cartonașul roșu. Ludogoreț Razgrad efectuase toate schimbările, astfel că în poarta bulgarilor a intrat fundașul Cosmin Moți.

Primul penalti a fost executat de Moți, care a înscris, el apărând apoi două șuturi, ale steliștilor Pârvulescu și Râpă.

Pentru Steaua au marcat la loviturile de departajare Keșeru, Szukala, Ad. Popa, Varela și Prepeliță. Pentru Ludogoreț au înscris Moți, Hamza, Junior Caicara, Marcelinho, Diakov și Fabio Espinho, iar Wanderson a ratat.

Ludogoreț Razgrad: Stoianov – Junior Caicara, Terziev, Moți, Minev – Diakov, Fabio Espinho – Misidjan (Wanderson ’85), Marcelinho, M. Aleksandrov (Dani Abalo ’77) – Bezjak (Hamza ’77). Antrenor: Georgi Dermendjiev.

Steaua București: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici (Pîrvulescu ’67) – Prepeliță, Breeveld – Ad. Popa, Sânmărtean (Filip ’83), Tănase (Stanciu ‘5) – Keșeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Cartonașe galbene: Terziev ’40, Moți ’57, Diakov ’62, Stoianov ’73, Bezjak ’76 / Latovlevici ’60, Varela ’64, Breeveld ’72, Pîrvulescu ’89, Prepeliță ‘100.

Cartonaș roșu: Stoianov ‘119.

Arbitri: Alberto Undiano Mallenco (central) – Roberto Diaz Perez del Palomar, Juan Yuste (asistenți) – Carlos Gomez, Javier Estrada (asistenți suplimentari) – Pau Cebrian Devis (rezervă) – toți Spania.

La partida de la Sofia au fost prezenți aproximativ 2.000 de suporteri steliști.

Tragerea la sorți a grupelor Ligii Europa va avea loc vienri, la ora 14.00.

Desfășurarea meciului:

Echipa Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după executarea loviturile de departajare.

Minutul 120: Meciul a ajuns la loviturile de departajare.

Minutul 120: Stoianov este înlocuit de românul Cosmin Moți.

Minutul 118: Portarul echipei bulgare, Stoianov, este eliminat pentru un fault din poziția de ultim apărător la Varela.

Minutul 90: Meciul va intra în prelungiri, scorul la general fiind 1-1.

Minutul 90: Bulgarii înscriu după un corner. Autorul golului Wanderson.

Minutul 65: Cea mai mare ocazie ratată de Steaua în această repriză. Centrare în careul lui Ludogoreț din lovitură liberă, Szukala reia cu capul și lovește bara din stânga lui Stoianov

Minutul 50: Bulgarii sunt tot mai periculoși. Steaua a ieșit o singură dată din propria jumătate. Principalul pericol vine de pe partea stângă, acolo unde Latovelvici este absent

Minutul 45: Debutul reprizei a doua.

Minutul 45: PAUZĂ

Minutul 40: Ocaziile s-au succedat în contul echipei Ludogoreț, fără însă a fi deschis scorul.

Minutul 21: Sânmărtean a driblat 4-5 jucători de la Ludogoreț, a intrat în careu, dar a tras în plasa laterală

Minutul 4: Cristi Tănase s-a accidentat  și a fost schimbat cu Nicolae Stanciu.

Minutul 1: A început prima repriză.

Echipele de start:

Ludogoreț Razgrad: Stoianov – Junior Caicara, Terziev, Moți, Minev – Diakov, Fabio Espinho – Misidjan, Marcelinho, Aleksandrov – Bezjak. Antrenor: Georgi Dermendjiev.

Steaua București: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliță, Breeveld – Ad. Popa, Sânmărtean, Tănase – Keșeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

În tur, Steaua a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

Steaua: mediafax.ro

Echipa Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după executarea loviturile de departajare, scor 5-6, în poarta formației bulgare Ludogoreț Razgrad apărând fostul fundaș dinamovist Cosmin Moți, care a parat două penaltiuri și a înscris un gol de la 11 metri. În urma acestei eliminări, Steaua București va evolua în grupele Ligii Europa. În tur, Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, cu același rezultat reușind să se impună și bulgarii în retur, după 120 de minute. În meciul de la Sofia, unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Wanderson, în minutul 90. Acesta a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: