Home » Sport » RC Bârlad joacă împotriva Stelei

RC Bârlad joacă împotriva Stelei

Meciul se desfășoară în cea de-a treia etapă din cupa României și reprezintă un nou test pentru bârlădeni.

Astăzi este o zi grea pentru Rugby Club Bârlad, dar pe cât de grea, pe atât de așteptată: echipa bârlădeană se confruntă cu una dintre cele mai tari echipe din România, Steaua București. Desfășurat în cadrul celei de-a treia etape a Cupei României la Rugby, acest meci va avea o dublă semnificație. Pe lângă punctele puse în joc, elevii, dar și antrenorul lor, Ioan Harnagea, își vor putea face o evaluare a nivelului de joc, în vederea startului Superligii naționale din primăvară.

Partida se va desfășura pe stadionul Rulmentul Bârlad și va începe la ora 14.

„Suntem foarte obosiți după un final de campionat foarte dificil, dar suntem încrezători că vom face un meci bun. Vom vedea cine va fi la pupitru”, ne-a declarat Harnagea.

Atât echipa bârlădeană, cât și Steaua, au pierdut meciurile inaugurale împotriva echipei Dinamo București, astfel că dorința de victorie ale celor două combatante va fi una foarte mare.

RC Bârlad face parte din Grupa Muntenia, alături de Steaua și Dinamo, iar după primele meciuri clasamentul grupei este următorul: Dinamo București (9 puncte), Steaua București (1 punct) și RC Bârlad (0 puncte). (Andrei ARSENE)

Meciul se desfășoară în cea de-a treia etapă din cupa României și reprezintă un nou test pentru bârlădeni. Astăzi este o zi grea pentru Rugby Club Bârlad, dar pe cât de grea, pe atât de așteptată: echipa bârlădeană se confruntă cu una dintre cele mai tari echipe din România, Steaua București. Desfășurat în cadrul celei de-a treia etape a Cupei României la Rugby, acest meci va avea o dublă semnificație. Pe lângă punctele puse în joc, elevii, dar și antrenorul lor, Ioan Harnagea, își vor putea face o evaluare a nivelului de joc, în vederea startului Superligii naționale din primăvară.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: