Home » Sport » Derby-ul Victoria Unistil-Salvatorii, terminat la egalitate

Derby-ul Victoria Unistil-Salvatorii, terminat la egalitate

Primul derby al campionatului județean de minifotbal, între Victoria Unistil și Salvatorii, s-a terminat la egalitate, scor 3- 3. Într-un alt meci al etapei, Inter Traian a întâlnit echipa suporterilor, PNV, aceștia din urmă impunându-se la un gol.

George VARZARI

Meciul dintre Victoria Unistil și Salvatorii a fost unul calitativ, cu multe ocazii de poartă, momente de dominare ale ambelor echipe, iar rezultatul a fost unul echitabil: 3-3.

Prima repriză a început bine pentru Victoria Unistil, care a dominat, lucru observat pe tabela de marcaj. Pe fondul greșelilor din apărarea Salvatorilor, Victoria a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, scor 2 – 0.

A doua repriză a început cu o revenire spectaculoasă a Salvatorilor, care au reușit să egaleze. Până la finalul meciului, cele două echipe au mai reușit să mai marcheze cate un gol, tabela la final indicând 3-3.

Tot în cadrul etapei a doua, PNV a reușit să câștige meciul cu Inter Traian, liderul clasamentului, rămâne totuși pe prima poziție în clasament, la egalitate de puncte cu Red Star, dar cu avantajul golaverajului.

Rezultatele etapei: Unirea Negrești – Spartanii 1 – 0, FC Secția 1 – Zimbru 4 – 0, Red Star – Smaratex Boys 5 – 1, iar meciul dintre Beavers șI No Name a fost amânat.

Primul derby al campionatului județean de minifotbal, între Victoria Unistil și Salvatorii, s-a terminat la egalitate, scor 3- 3. Într-un alt meci al etapei, Inter Traian a întâlnit echipa suporterilor, PNV, aceștia din urmă impunându-se la un gol. George VARZARI Meciul dintre Victoria Unistil și Salvatorii a fost unul calitativ, cu multe ocazii de poartă, momente de dominare ale ambelor echipe, iar rezultatul a fost unul echitabil: 3-3. Prima repriză a început bine pentru Victoria Unistil, care a dominat, lucru observat pe tabela de marcaj. Pe fondul greșelilor din apărarea Salvatorilor, Victoria a intrat la cabine cu un avantaj de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: