Home » Sport » Derby-ul Victoria Unistil-Salvatorii, terminat la egalitate

Derby-ul Victoria Unistil-Salvatorii, terminat la egalitate

Primul derby al campionatului județean de minifotbal, între Victoria Unistil și Salvatorii, s-a terminat la egalitate, scor 3- 3. Într-un alt meci al etapei, Inter Traian a întâlnit echipa suporterilor, PNV, aceștia din urmă impunându-se la un gol.

George VARZARI

Meciul dintre Victoria Unistil și Salvatorii a fost unul calitativ, cu multe ocazii de poartă, momente de dominare ale ambelor echipe, iar rezultatul a fost unul echitabil: 3-3.

Prima repriză a început bine pentru Victoria Unistil, care a dominat, lucru observat pe tabela de marcaj. Pe fondul greșelilor din apărarea Salvatorilor, Victoria a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, scor 2 – 0.

A doua repriză a început cu o revenire spectaculoasă a Salvatorilor, care au reușit să egaleze. Până la finalul meciului, cele două echipe au mai reușit să mai marcheze cate un gol, tabela la final indicând 3-3.

Tot în cadrul etapei a doua, PNV a reușit să câștige meciul cu Inter Traian, liderul clasamentului, rămâne totuși pe prima poziție în clasament, la egalitate de puncte cu Red Star, dar cu avantajul golaverajului.

Rezultatele etapei: Unirea Negrești – Spartanii 1 – 0, FC Secția 1 – Zimbru 4 – 0, Red Star – Smaratex Boys 5 – 1, iar meciul dintre Beavers șI No Name a fost amânat.

Primul derby al campionatului județean de minifotbal, între Victoria Unistil și Salvatorii, s-a terminat la egalitate, scor 3- 3. Într-un alt meci al etapei, Inter Traian a întâlnit echipa suporterilor, PNV, aceștia din urmă impunându-se la un gol. George VARZARI Meciul dintre Victoria Unistil și Salvatorii a fost unul calitativ, cu multe ocazii de poartă, momente de dominare ale ambelor echipe, iar rezultatul a fost unul echitabil: 3-3. Prima repriză a început bine pentru Victoria Unistil, care a dominat, lucru observat pe tabela de marcaj. Pe fondul greșelilor din apărarea Salvatorilor, Victoria a intrat la cabine cu un avantaj de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...