Home » Social » Profesioniști până la capăt

Profesioniști până la capăt

Unele echipe de muncitori care reabiliteză spațiul comunitar al municipiului Vaslui se întrec să fie cât mai profesioniste. Ori a fi profesionist în materie de construcții nu înseamnă doar să ai cel mai tare baros de pe piață, cea mai silențioasă basculantă în lucru și cele mai faine salopete.

Mai este nevoie de ceva… de un WC în care constructorii să se elibereze de urgențele fiziologice, ca să nu apară situația în care locatarii blocurilor din Vaslui să reclame existența unor mirosuri pestinențiale pe scări. Până recent însă, nici o echipă de constructori nu a avut un WC propriu, însă de ieri, situația s-a schimbat. În centrul municipiului a răsărit un WC ecologic care îi va satisface atât pe constructori, cât și pe locatarii din zonă care nu au interfoane montate la ușile blocurilor. (Bogdan RUSU)

Unele echipe de muncitori care reabiliteză spațiul comunitar al municipiului Vaslui se întrec să fie cât mai profesioniste. Ori a fi profesionist în materie de construcții nu înseamnă doar să ai cel mai tare baros de pe piață, cea mai silențioasă basculantă în lucru și cele mai faine salopete. Mai este nevoie de ceva... de un WC în care constructorii să se elibereze de urgențele fiziologice, ca să nu apară situația în care locatarii blocurilor din Vaslui să reclame existența unor mirosuri pestinențiale pe scări. Până recent însă, nici o echipă de constructori nu a avut un WC propriu, însă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: