Home » Sport » RC Bârlad dă un nou test cu Dinamo

RC Bârlad dă un nou test cu Dinamo

RC Bârlad va avea încă un meci greu după după cel cu Steaua București. Sâmbătă, de la ora 14, echipa bârlădeană va întâlni, pe teren propriu, echipa Dinamo București, în cadrul celei de-a patra etape a cupei României la rugby, grupa Muntenia.

„Meciul cu Dinamo este un meci dificil, dar sperăm să facem un joc bun și să bucurăm iubitorii de rugby care vor fi prezenți pe stadion”, a declarat Ciprian Popa, directorul Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad.

Clubul bârlădean are câteva indisponibilități, dar se speră ca la startul meciului jucătorii să fie apți de joc.

După trei etape clasamentul este următorul: Dinamo București (9 puncte), Steaua București (6 puncte), RC Bârlad (0 puncte).

În deschiderea meciului, împătimiții rugbyu-lui sunt invitați să vadă un alt un meci puternic, de la ora 11.30. La categoria under 18 CSS Bârlad va juca împotriva echipei CTTV Galați, în cadrul celei de-a doua etape a Campionatului regional Moldova. (A.A.)

RC Bârlad va avea încă un meci greu după după cel cu Steaua București. Sâmbătă, de la ora 14, echipa bârlădeană va întâlni, pe teren propriu, echipa Dinamo București, în cadrul celei de-a patra etape a cupei României la rugby, grupa Muntenia. "Meciul cu Dinamo este un meci dificil, dar sperăm să facem un joc bun și să bucurăm iubitorii de rugby care vor fi prezenți pe stadion", a declarat Ciprian Popa, directorul Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad. Clubul bârlădean are câteva indisponibilități, dar se speră ca la startul meciului jucătorii să fie apți de joc. După trei etape clasamentul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile