Home » Sanatate » CJAS cere medicilor să nu mai ia bani pentru adeverințe

CJAS cere medicilor să nu mai ia bani pentru adeverințe

Săptămâna trecută, a avut loc o întâlnire între conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui și reprezentanții medicilor de familie, tema abordată fiind eliberării adeverințelor medicale pentru elevi pentru practicarea orelor de educație fizică în regim gratuit.

Președintele CJAS Vaslui, Simona Polak, a considerat că decizia unor medici de familie de a cere bani pentru eliberarea unor astfel de adeverințe este incorectă.

“Ne-am certat cu medicii să nu ia bani. Este urâcios”, a spus directorul CJAS Vaslui, Simona Polak.

Discuțiile s-au soldat, din nefericire, indecis. Medicii de familie susțin că eliberarea adeverințelor necesare pentru practicarea orelor de educație fizică reprezintă un serviciu prestat exclusiv la cererea asiguratului, pentru care CJAS nu decontează niciun leu. Totuși, coducerea CJAS Vaslui este optimistă și speră că, în ultimă instanță, medicii vor renunța benevol să taxeze aceste servicii. (G.V.)

Săptămâna trecută, a avut loc o întâlnire între conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui și reprezentanții medicilor de familie, tema abordată fiind eliberării adeverințelor medicale pentru elevi pentru practicarea orelor de educație fizică în regim gratuit. Președintele CJAS Vaslui, Simona Polak, a considerat că decizia unor medici de familie de a cere bani pentru eliberarea unor astfel de adeverințe este incorectă. “Ne-am certat cu medicii să nu ia bani. Este urâcios”, a spus directorul CJAS Vaslui, Simona Polak. Discuțiile s-au soldat, din nefericire, indecis. Medicii de familie susțin că eliberarea adeverințelor necesare pentru practicarea orelor de educație…

Review Overview

About Mihai Vasile

2 comments

  1. Draga mea Simona Polak, hai sa fim realisti, azi apare in ziar ca medicii nu mai trebuie sa ia bani pe adeverinte si maine fac tot ce vor ei!

  2. ha ha ha !!! hai wa,sa fim realisti,banii nu se duc in buzunarele medicilor,banii se duc in buzunarele asistentilor,medicii nu vad nici un ban,stiu asta din sursa sigura !!! si multi asistenti vorbesc cu tine rastit,urat,niste vagabonti

x

Check Also

Ana Rinder: 95% din intervențiile în domeniul urologic vor fi făcute la Spitalul de Urgență Vaslui

Conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui susține că ...

400.000 de lei pentru serviciul urologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui

Persoanele care suferă de dureri din cauza calculilor renali ...

Vizitarea pacienților din Spitalul Județean de Urgență Vaslui, interzisă până la 15 iunie

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a prelungit  sistarea ...