Home » Social » Copilul meu – Maria are o gentuță magică

Copilul meu – Maria are o gentuță magică

Maria Olar are doar 2 anișori și 4 luni, plus o gentuță de care nu se desparte. Ea este o fetiță frumoasă, cuminte, sociabilă dar mai ales cochetă. Din brațele Mariei nu lipsește poșetuța și aproape zilnic ținuta aleasă include o rochiță. Pe buze sale se face vizibilă mărturia micii întelegeri de dimineață dintre mamă și fiică: puțin ruj, asta doar dacă nu plânge si este asculltătoare la creșă.

La fel ca mulți alți copii își manifestă proprietatea asupra jucăriilor și ia parte cu plăcere la activitățile desfășurate în colectivitate.

Spre deosebire de unii copii, Maria nu are probleme legate de meniu fie acasă, fie la creșă. Ea știe că pentru a ajunge mare trebuie să mănânce și să doarmă, cu o condiție desigur: gentuța să fie în preajmă.

Desenele animate, fac și ele parte din viața fetiței, inspirând-o in joacă, alături de muzică și dans.

Maria le aduce bucurie zi de zi părinților și este cauza împlinirii lor sufletești. (R.C.)

Maria Olar are doar 2 anișori și 4 luni, plus o gentuță de care nu se desparte. Ea este o fetiță frumoasă, cuminte, sociabilă dar mai ales cochetă. Din brațele Mariei nu lipsește poșetuța și aproape zilnic ținuta aleasă include o rochiță. Pe buze sale se face vizibilă mărturia micii întelegeri de dimineață dintre mamă și fiică: puțin ruj, asta doar dacă nu plânge si este asculltătoare la creșă. La fel ca mulți alți copii își manifestă proprietatea asupra jucăriilor și ia parte cu plăcere la activitățile desfășurate în colectivitate. Spre deosebire de unii copii, Maria nu are probleme legate…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: