Home » Social » A fost expoziție!

A fost expoziție!

Sub organizarea Casei de Cultură “Alexandru Giugaru” Huși, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Huși, Toamna Culturală hușeană a început sâmbătă, la ora 12, cu ediția a XIX-a a Salonului de Grafică Satirică.

O expoziție cu tema “Reality Show”, cu lucrări ale unor artiști precum Doru Axinte, Mihai Boacă, Octavian Bour, Pavel Botezatu, Costantin Ciosu, Costantin Pavel și Romeo Răileanu a încântat ochii privitorilor, care au contenit măcar pentru câteva minute, în incinta primăriei hușene. (R.N)

Sub organizarea Casei de Cultură “Alexandru Giugaru” Huși, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Huși, Toamna Culturală hușeană a început sâmbătă, la ora 12, cu ediția a XIX-a a Salonului de Grafică Satirică. O expoziție cu tema “Reality Show”, cu lucrări ale unor artiști precum Doru Axinte, Mihai Boacă, Octavian Bour, Pavel Botezatu, Costantin Ciosu, Costantin Pavel și Romeo Răileanu a încântat ochii privitorilor, care au contenit măcar pentru câteva minute, în incinta primăriei hușene. (R.N)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: