Home » Social » A fost expoziție!

A fost expoziție!

Sub organizarea Casei de Cultură “Alexandru Giugaru” Huși, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Huși, Toamna Culturală hușeană a început sâmbătă, la ora 12, cu ediția a XIX-a a Salonului de Grafică Satirică.

O expoziție cu tema “Reality Show”, cu lucrări ale unor artiști precum Doru Axinte, Mihai Boacă, Octavian Bour, Pavel Botezatu, Costantin Ciosu, Costantin Pavel și Romeo Răileanu a încântat ochii privitorilor, care au contenit măcar pentru câteva minute, în incinta primăriei hușene. (R.N)

Sub organizarea Casei de Cultură “Alexandru Giugaru” Huși, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Huși, Toamna Culturală hușeană a început sâmbătă, la ora 12, cu ediția a XIX-a a Salonului de Grafică Satirică. O expoziție cu tema “Reality Show”, cu lucrări ale unor artiști precum Doru Axinte, Mihai Boacă, Octavian Bour, Pavel Botezatu, Costantin Ciosu, Costantin Pavel și Romeo Răileanu a încântat ochii privitorilor, care au contenit măcar pentru câteva minute, în incinta primăriei hușene. (R.N)

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Poliția Bârlad are în lucru un dosar privind incendierea unui autoturism în cartierul Podeni

La nivelul Poliției Municipale Bârlad există în lucru, în ...

DGASPC Vaslui – Ineficiență sub umbra lui Dumitru Buzatu

Deputat Mihai Botez  Direcția Generală de Asistentă Socială și ...

Cresc sau nu pensiile cu 40%?! Pensionarii vasluieni se așteaptă la o iarnă de coșmar, cu frig și foame

de Dănuț CIOBANU  Pensionarii sunt pregătiți să dea Guvernul ...