Home » Sport » Succes organizatoric, puțini participanți

Succes organizatoric, puțini participanți

Concursurile de tenis de masă și șah nu s-au bucurat de prea mulți concurenți.

Competițiile de șah și tenis de masă organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad a ajuns la final. Deși s-a dorit o competiție mare, concurența nu a fost conformă cu speranțele organizatorilor. Din cauza participanților puțini, turneele au ținut mai puțin decât era preconizat. Astfel, turneul de tenis s-a terminat pe 1 octombrie și cel de șah pe 2 octombrie. „Competiția nu s-a bucurat de prea mulți concurenți din cauza faptului că oamenii au fost ocupați cu lucrările agricole de toamnă”, ne-a declarat Liviu Râncu, arbitru secundar în cadrul competiției de tenis de masă.

Concursul de șah a adunat la start doar șase competitori. La feminin au fost trei concurente, câștigătoarea fiind Irina Vasilache. Cu același număr de participanți, la masculin s-a impus Gheorghe Neghină.

Concursul de tenis de masă a fost ceva mai popular, la start înscriindu-se 24 de competitori (16 bărbați și 8 femei). Cu toate acestea, la categoria 18-31 ani nu a fost nimeni prezent. La 31-40 s-a ținut doar concursul feminin, pe când la 41-50 ani și peste 70 de ani s-a ținut doar competiția masculină.

Câștigători la această competiție au fost: Monica Toma (31-40 ani, feminin), Emilia Angelescu (61-70, feminin). La masculin s-au impus Cristian Sîrbu (41-50 ani), Marius șerban (51-60 ani), Gheorghe Hazu (61-70) și multiplul campion al competiției Alexandru Vlad țaru la categoria peste 70 ani.

Concursul de șah s-a desfășurat la sediul Asociației Uniunii Pensionarilor Bârlad, iar cel de tenis de masă a fost la școala „M.C. Epureanu” din Bârlad, gazde permanente a acestor turnee. (Andrei ARSENE)

Concursurile de tenis de masă și șah nu s-au bucurat de prea mulți concurenți. Competițiile de șah și tenis de masă organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad a ajuns la final. Deși s-a dorit o competiție mare, concurența nu a fost conformă cu speranțele organizatorilor. Din cauza participanților puțini, turneele au ținut mai puțin decât era preconizat. Astfel, turneul de tenis s-a terminat pe 1 octombrie și cel de șah pe 2 octombrie. „Competiția nu s-a bucurat de prea mulți concurenți din cauza faptului că oamenii au fost ocupați cu lucrările agricole de toamnă”, ne-a declarat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: