Home » Sport » Etapă plină de surprize la minifotbal

Etapă plină de surprize la minifotbal

Etapa a 3-a din Campionatul județean de minifotbal a fost plină de surprize, Salvatorii reușind să câștige la masa verde meciul cu FCS1, datorită neprezentării oaspeților. În alt meci, Zimbru – Inter Traian, jucătorii gazdelor au uitat de prezența arbitrului pe teren, reușind să adune șase cartonașe roșii, partida fiind întreruptă de arbitrul de masă.

George VARZARI

Etapa a treia din campionatul de minifotbal județean a fost de departe cea mai “roșie” a acestei ediții, două echipe pierzând la masa verde meciurile. Salvatorii urmau să întâlnească sâmbătă, 4 octombrie, echipa FCS1. Partida nu a fost disputată datorită neprezentării oaspeților. Astfel, gazdele au plecat acasă cu încălzirea dinaintea partidei și cu 3 puncte câștigate la masa verde. Reprezentanții campionatului de județean de minifotbal au înștiințat FCS1 că la următoartea abatere de acest fel vor fi excluși din campionat.

Meciul dintre Zimbru și Inter Traian a fost întrerupt de arbitrul de masă din cauza cartonașelor roșii accumulate în timpul meciului de echipa Zimbru. Jucătorii de la Zimbru au uitat de prezența arbitrului pe teren și în decurs de numai 15 minute au reușit să adune șase cartonașe roșii. Atmosfera încinsă din timpul jocului nu a degenerat, astfel suporterii reușind să mențină o atmosferă relativă de fair-play. În cele din urmă, meciul a fost întreruptă de arbitrul de masă, declarând învingătoare echipa Inter Traian, scor 3–0.

Smartex Boys și Unirea Negrești au oferit un spectacol cu șapte goluri, la finalul meciului scorul indicând 4 -3 pentru gazde. Echipa suporterilor, PNV a întâlnit în cadrul aceleiași etape Red Star, reușind o victorie meritată, scor 2–1. În alte meciuri, No Name a câștigat pe teren propriu cu 2-0, partida cu Victoria Unistil. Echipa No Name a distputat două partide sâmbătă, una dintre ele fiind o restanță. Primul meci, cel cu Victoria Unistil a fost câștigat de gazde cu 2-0, în timp ce meciul restanță, disputat în compania celor de la Unirea Negrești, a fost pierdut, scor 1–3. În ultimul meci al etapei, Spatanii au învins ușor echipa Beavers, scorul la final fiind 2–0.

După trei etape, liderul clasamentului este echipa PNV cu nouă puncte, urmată de Salvatorii cu șapte puncte, podiumul fiind completat de Inter Traian cu șase puncte. Ultimii clasați sunt FCS1 și Beavers, aceștia nereușind să strângă niciun punct în trei meciuri.

Etapa a 3-a din Campionatul județean de minifotbal a fost plină de surprize, Salvatorii reușind să câștige la masa verde meciul cu FCS1, datorită neprezentării oaspeților. În alt meci, Zimbru – Inter Traian, jucătorii gazdelor au uitat de prezența arbitrului pe teren, reușind să adune șase cartonașe roșii, partida fiind întreruptă de arbitrul de masă. George VARZARI Etapa a treia din campionatul de minifotbal județean a fost de departe cea mai “roșie” a acestei ediții, două echipe pierzând la masa verde meciurile. Salvatorii urmau să întâlnească sâmbătă, 4 octombrie, echipa FCS1. Partida nu a fost disputată datorită neprezentării oaspeților. Astfel,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: