Home » Justitie » Festival de omor, oprit la timp

Festival de omor, oprit la timp

Ieri, un grup de romi din orașul Murgeni a făcut un adevărat spectacol în Centrul Civic al municipiului Vaslui. În componența „trupei” de romi se aflau persoane care au dat cu subsemnatul la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, într-un dosar privind falsificarea unei bancnote de 20 de euro.

Romii, proaspăt ieșiți de pe ușile IPJ, s-au luat la ceartă și s-au împins chiar în fața instituției, oferind trecătorilor un adevărat reality-show cu îmbrânceli și jigniri în limba romani. Nu s-or fi înțeles la declarații… cine știe?! Din moment ce buricul târgului a început să răsune, din neant și-a făcut apariția un agent al Poliției Comunitare. Omul legii, din motive care țin de siguranța organului de stat și de autoconservare s-a dat cuminte la o parte, nu înainte de a scrie ceva în agenda personală. A intrat însă pe fir o patrulă de jandarmi, care a potolit rapid spiritul războinic al „actorilor” de la Murgeni.

La spectacolul oferit publicului larg au asistat și câțiva oameni importanți ai județului, printre care și Andrei Puică, prefectul de Vaslui, aflat în trecere. Prefectul și mai mulți oameni de cultură au fost prezenți la o expoziție de caricatură, organizată la sediul Primăriei Municipiului Vaslui, în cadrul Festivalului Internațional de Umor „Constantin Tănase”. (Bogdan RUSU)

Ieri, un grup de romi din orașul Murgeni a făcut un adevărat spectacol în Centrul Civic al municipiului Vaslui. În componența "trupei" de romi se aflau persoane care au dat cu subsemnatul la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, într-un dosar privind falsificarea unei bancnote de 20 de euro. Romii, proaspăt ieșiți de pe ușile IPJ, s-au luat la ceartă și s-au împins chiar în fața instituției, oferind trecătorilor un adevărat reality-show cu îmbrânceli și jigniri în limba romani. Nu s-or fi înțeles la declarații... cine știe?! Din moment ce buricul târgului a început să răsune, din neant și-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. buricu targului,care targ ma? e oras nu targ