Home » National » Hackeri români au accesat serverele grupului Yahoo

Hackeri români au accesat serverele grupului Yahoo

Hackeri români au accesat în mod ilegal serverele companiei Yahoo, utilizând eroarea de codificare Shellshock, depistată luna trecută, anunță specialistul IT Jonathan Hall, citat de ziarul The Independent.

Potrivit expertului, un grup de hackeri români au accesat site-urile Yahoo,Lycos și WinZip. Românii au accesat date din două servere ale Yahoo, căutând puncte de acces la Yahoo!Games, divizia de jocuri online care are milioane de utilizatori, scrie The Independent.

În plus, hackerii utilizează domeniul WinZip pentru a localiza alte breșe în sisteme informatice.

„Problemele generate de eroarea de codificare ne afectează pe toți într-un fel sau altul, astfel că problema trebuie rezolvată rapid”, afirmă Hall, care a informat Biroul Federal pentru Investigații din SUA (FBI).Eroarea de codificare Shellshock a fost depistată de circa o lună, experții stabilind că această vulnerabilitate există de două decenii.

Sursa: mediafax.ro

Hackeri români au accesat în mod ilegal serverele companiei Yahoo, utilizând eroarea de codificare Shellshock, depistată luna trecută, anunță specialistul IT Jonathan Hall, citat de ziarul The Independent. Potrivit expertului, un grup de hackeri români au accesat site-urile Yahoo,Lycos și WinZip. Românii au accesat date din două servere ale Yahoo, căutând puncte de acces la Yahoo!Games, divizia de jocuri online care are milioane de utilizatori, scrie The Independent. În plus, hackerii utilizează domeniul WinZip pentru a localiza alte breșe în sisteme informatice. "Problemele generate de eroarea de codificare ne afectează pe toți într-un fel sau altul, astfel că problema trebuie…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile