Home » Sport » Rezultate bune pentru juniorii LPS Vaslui

Rezultate bune pentru juniorii LPS Vaslui

Echipa de handbal masculin juniori I a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a învins duminică, 5 octombrie, echipa LPS Iași cu 22-21.

În patru partide disputate, vasluienii au obținut o victorie, un egal și două înfrângeri, fiind pe poziția a cincea, cu patru puncte acumulate, la o distanță de trei puncte de ocupanta locului IV, LPS Piatra Neamț, dar cu un meci mai puțin jucat.

La junioare I, LPS Vaslui a reușit o victorie la scor, 37-19, în compania celor de la LPS Piatra Neamț. Echipa ocupă poziția a doua în clasamentul general, cu maximum de puncte din cele patru partide disputate, fiind depășită de HC Buhuși, care are două meciuri în plus și un cumul de 14 puncte.

Echipa de juniori III băieți va juca în deplasare cu LPS Roman vineri, 24 octombrie.

“Dorim să accedem la turneul semifinal cât mai în față, cu cât mai multe echipe. Mulțumum Primăriei pentru sprijinul acordat în competiții. Ne dorim rezultate bune la junioarele I la turneul final, mai ales că le avem și pe cele două campioane mondiale în lot. Susținem toate echipele de handbal și atletism în limita bugetului alocat”, a declarat directorul LPS Vaslui, Luminița Vârlan. (George VARZARI)

Echipa de handbal masculin juniori I a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a învins duminică, 5 octombrie, echipa LPS Iași cu 22-21. În patru partide disputate, vasluienii au obținut o victorie, un egal și două înfrângeri, fiind pe poziția a cincea, cu patru puncte acumulate, la o distanță de trei puncte de ocupanta locului IV, LPS Piatra Neamț, dar cu un meci mai puțin jucat. La junioare I, LPS Vaslui a reușit o victorie la scor, 37-19, în compania celor de la LPS Piatra Neamț. Echipa ocupă poziția a doua în clasamentul general, cu maximum de puncte din cele…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile