Home » Sport » Unirea Banca – CS Viitorul Bârlad, meci fără legitimații

Unirea Banca – CS Viitorul Bârlad, meci fără legitimații

Un meci cu peripeții pentru CS Viitorul Bârlad, duminică, contra Unirii Banca.

Deși pe teren au pierdut meciul cu 2-1, antrenorul echipei bârlădene Florin Bularda a făcut contestație. Unii jucătorii adverși nu au avut legitimații corespunzătoare sau au jucat cu legitimațiile altor jucători. Contestația a fost făcută și aprobată de arbitri, urmând ca în aceste zile să se ia o decizie cadrul comisiei de disciplină a Agenției Județene de Fotbal (AJF) Vaslui.

„A fost un meci greu pe un teren plin de „cratere”, dar suntem siguri că vom câștiga cu 3-0 la masa verde”, ne-a declarat Bularda.

Următorul joc va avea loc împotriva echipei LPS Vaslui. Meciul se va desfășura duminică de la ora 11. (A.A.)

Un meci cu peripeții pentru CS Viitorul Bârlad, duminică, contra Unirii Banca. Deși pe teren au pierdut meciul cu 2-1, antrenorul echipei bârlădene Florin Bularda a făcut contestație. Unii jucătorii adverși nu au avut legitimații corespunzătoare sau au jucat cu legitimațiile altor jucători. Contestația a fost făcută și aprobată de arbitri, urmând ca în aceste zile să se ia o decizie cadrul comisiei de disciplină a Agenției Județene de Fotbal (AJF) Vaslui. „A fost un meci greu pe un teren plin de „cratere”, dar suntem siguri că vom câștiga cu 3-0 la masa verde”, ne-a declarat Bularda. Următorul joc va…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...