Home » Sanatate » Violența domestică face noi victime

Violența domestică face noi victime

Printre cazurile medicale tratate în acest sfârșit de săptămână la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Municipal de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad, s-au numărat și două cazuri de violență domestică aproape trase la indigo.

Victimele sunt două tinere cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, ce provin din mediul rural. Ambele cazuri au avut legătură cu neînțelegerile din familie, agresiunile venind din partea soților. „Cazul femeii de 25 de ani a atras după sine deschiderea unui dosar de urmărire penală asupra soțului acesteia. Cei doi au împreună trei copii. După externare, tânara împreună cu cei trei copii au fost duși într-un centru de specialitate”, ne-a declarat Mihaela Straub purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. Cealaltă tânără a suferit leziuni osoase la un braț în urma lovirii cu un obiect dur și a necesitat intervenție chirurgicală de urgență. Aceasta nu a dorit deocamdată să depună plângere împotriva agresorului. (Roxana CUCU)

Printre cazurile medicale tratate în acest sfârșit de săptămână la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Municipal de Urgență ''Elena Beldiman” Bârlad, s-au numărat și două cazuri de violență domestică aproape trase la indigo. Victimele sunt două tinere cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, ce provin din mediul rural. Ambele cazuri au avut legătură cu neînțelegerile din familie, agresiunile venind din partea soților. "Cazul femeii de 25 de ani a atras după sine deschiderea unui dosar de urmărire penală asupra soțului acesteia. Cei doi au împreună trei copii. După externare, tânara împreună cu cei trei copii au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: