Home » Sport » Zeci de goluri în liga a IV-a

Zeci de goluri în liga a IV-a

FC 2007 Gârceni a reușit scorul seriei în meciul cu ACS Inter Sport Vaslui, gazdele reușind să rupă plasa porții cu cele nouă goluri marcate. Nouă goluri au fost marcate și în partida dintre Avîntul Zăpodeni și FC 2002 Vaslui. În seria Nord, jucătorii de la Juventus Fălciu au reușit 11 goluri în meciul cu Flacăra Murgeni.

George VARZARI

Etapa a treia din cadrul campionatului județean, desfășurată duminică, 5 octombrie, a adus foarte multe goluri, dar și foarte mult spectacol pentru pasionații de fotbal. În seria Nord, FC 2007 Gârceni a reușit scorul seriei, în partida disputată cu cei de la ACS Inter Sport, tabela indicând 9-0.

FC 2002 Vaslui, echipa formată din foștii suporteri ai defunctei SC vaslui, a reușit să înscrie șapte goluri în poarta gazdelor, în timp ce Avîntul Zăpodeni a înscis de două ori pentru a reduce din rușine, la final tabela indicând 7 – 2 pentru FC 2002 Vaslui.

Atletico Vaslui a trecut fără probleme de Smart Negrești cu ajutorul celor cinci goluri marcate, scorul la final fiind 5 – 1.

În alt meci, AS Victoria 2013 Muntenii de Jos și SC 2000 Lipovăț au remizat, 1 – 1. Viitorul Văleni a reușit să câștie fără probleme meciul cu Dinamic Botești, 3-1. Voința Ștefan cel Mare și Viitorul Rebricea au remizat, 3 -3.

Și în Seria Sud s-au înscris multe goluri. Juventus Fălciu a umplut poarta celor de la Flacăra Murgeni cu 11 goluri, scorul final- 11 la 1.

Echipa LPS Vaslui a învins în meciul cu Podgoria Oltenești, scor 4 – 2. Alte meciuri: Unirea Banca- Viitorul Bârlad, 2 -1; Foresta Zorleni – Olimpia Stănilești 3 – 0; Multim Perieni – Vitis Suletea 1 – 0. Meciul dintre Pajura Huși și FDR Tutova a fost câștigat la masa verde de gazde, 3 – 0, datorită neprezentării echipei din Tutova.

FC 2007 Gârceni a reușit scorul seriei în meciul cu ACS Inter Sport Vaslui, gazdele reușind să rupă plasa porții cu cele nouă goluri marcate. Nouă goluri au fost marcate și în partida dintre Avîntul Zăpodeni și FC 2002 Vaslui. În seria Nord, jucătorii de la Juventus Fălciu au reușit 11 goluri în meciul cu Flacăra Murgeni. George VARZARI Etapa a treia din cadrul campionatului județean, desfășurată duminică, 5 octombrie, a adus foarte multe goluri, dar și foarte mult spectacol pentru pasionații de fotbal. În seria Nord, FC 2007 Gârceni a reușit scorul seriei, în partida disputată cu cei de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: