Home » Social » Festivalul de Umor ''Constantin Tănase'' vine la Bârlad

Festivalul de Umor ''Constantin Tănase'' vine la Bârlad

Bârlădenii sunt așteptați sâmbătă, 11 octombrie, la sediul central al Muzeului ”Vasile Pârvan”, unde vor avea loc o serie de activități în cadrul Festivalului de Umor ”Constantin Tănase” ediția a XXIII-a.

Programul va începe la ora 11.00 cu vernisajul expoziției personale Cornel Pătrășcan ”Istoria Literaturii ERATĂ”, apoi va continua cu lansarea albumului de caricatură ”Negru pe alb” (117 caricaturi color) și se va încheia cu dueluri epigramistice cu laureații Salonului de literatură satirico-umoristică. (R.C)

Bârlădenii sunt așteptați sâmbătă, 11 octombrie, la sediul central al Muzeului ''Vasile Pârvan'', unde vor avea loc o serie de activități în cadrul Festivalului de Umor ''Constantin Tănase'' ediția a XXIII-a. Programul va începe la ora 11.00 cu vernisajul expoziției personale Cornel Pătrășcan ''Istoria Literaturii ERATĂ'', apoi va continua cu lansarea albumului de caricatură ''Negru pe alb'' (117 caricaturi color) și se va încheia cu dueluri epigramistice cu laureații Salonului de literatură satirico-umoristică. (R.C)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: