Home » Social » Vasluiul sub lupă – Papuci de vânzare

Vasluiul sub lupă – Papuci de vânzare

Zi cu soare afară, însă cu nori în sufletul bătrânului din imagine. Făcând orice pentru a-și rotunji veniturile de pensionar, bătrânul a scos la interval câteva perechi de încălțăminte bărbătești bine cremuite și aranjate de care nu are nevoie, în speranța că le va găsi cumpărător. Și unde altundeva mai bine decât la piață unde sunt cei mai mulți trecători?

Din păcate însă, ori vasluienii nu au bani, ori s-au asigurat deja cu încălțăminte, cert este că bătrânului nu i-a ieșit nimic astăzi. (R.N)

Zi cu soare afară, însă cu nori în sufletul bătrânului din imagine. Făcând orice pentru a-și rotunji veniturile de pensionar, bătrânul a scos la interval câteva perechi de încălțăminte bărbătești bine cremuite și aranjate de care nu are nevoie, în speranța că le va găsi cumpărător. Și unde altundeva mai bine decât la piață unde sunt cei mai mulți trecători? Din păcate însă, ori vasluienii nu au bani, ori s-au asigurat deja cu încălțăminte, cert este că bătrânului nu i-a ieșit nimic astăzi. (R.N)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

2 comments

  1. sincer chiar imi pare rau ca maresalul antonescu nu si-a dus visul pana la capat cu tiganii,dar unu lucru ma bucura,cand o sa ne conduca ei tara eu nu o mai traiesc

  2. ce face acest magraon,e inacceptabil si nu stiu de ce politia nu i-a masuri. nu se poate asa ceva, eu daca ma duc sa vand pe trotuar o galeata cu mere, politia ma amendeaza si lui asta,la acest garoi, nu ii face nimik, nu se poate asa ceva, ori i-au politistii spaga, ori le este frica de ciori

%d blogeri au apreciat: